Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Fairies

Playmobil Fairies

De Playmobil Fairies serie, misschien is het wel de mooiste die er is. Bij ons is die in ieder geval erg populair en dat is niet voor niets. Deze fantasierijke wereld vol feeën, lieve dieren, bloemen, draken en magische toverkrachten is niet alleen mooi, maar ook erg lieflijk en uitdagend. Laat je kind een sprookjeswereld tot leven wekken met de allerleukste figuurtjes van Playmobil. Het kan de mooiste verhalen verzinnen en de leukste avonturen beleven met deze magische wereld van Playmobil Fairies. Dat betekent urenlang speelplezier voor zowel jongens als meisjes.

Playmobil Fairies Magische Feeëntuin en Magische Feeënboot

Welk kind wil er niet de zieke dieren redden met een magisch drankje van de feetjes of elfjes? In de magische feeëntuin is dat mogelijk met de grote ketel voor het bereiden van geneeskrachtige drankjes. De feeën koningin zit op de troon met een prachtige schatkist vol halfedelstenen, en in het donker gloeien de bloemenlantaarns je tegemoet. In de echt drijvende magische feeënboot met bloemen die gloeien in het donker en de springende dolfijn beleeft jouw kind de mooiste avonturen in een echt sprookjesland van Playmobil.

Playmobil Fairies Drakenhoeder

De feeën van Playmobil Fairies zijn niet alleen lieflijk en vriendelijk, maar ook reuze stoer. Met de Playmobil Fairies Drakenhoeder kunnen ze een vlucht maken op een moederdraak die alle kanten op kan bewegen. Misschien maakt ze wel een vlucht over de bloemenvelden om op zoek te gaan naar eten voor het kleine drakenjong. Natuurlijk zijn deze draken supervriendelijk en doen ze de bijgeleverde dassen geen kwaad, want de draken eten alleen bloemetjes. Wie wil er een ritje maken op de grote draak uit Playmobil Fairies? Jouw kind zal er vast fantastische avonturen mee beleven!

Playmobil Fairies Betoverde Weide met feeënbabies en aanvullende sets

De Playmobil Fairies serie bevat zo veel leuke setjes dat je kind hier nog heel lang mee kan spelen. De betoverde weide met de feeënbabies bijvoorbeeld met de mooie waterval geeft echt licht dat van kleur verandert. De feeënbaby zal heerlijk slapen in deze vrolijke weide met bewegende bloemblaadjes en glinsterende bloemstempel. Misschien komt de bloemenfee met de eenhoornkoets ook wel kijken, samen met de Waterfee met paard en de vele andere leuke figuurtjes uit de Playmobil Fairies serie.

Is jouw kind gek op Playmobil Fairies? Misschien vindt hij of zij het dan ook wel leuk deze wereld te combineren met de leuke Playmobil figuurtjes uit andere series, zoals uit het Playmobil Poppenhuis of het Playmobil Kasteel. Plezier is gegarandeerd!

  Laden...