Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil Country goedkoop online kopen

Playmobil country, het heerlijke buitenleven

Speelt jouw kind graag met Playmobil, houdt het ook van lekker buiten spelen en is het gek op dieren? Dan is Playmobil country het ideale speelgoed. Met deze leuke Playmobil sets kan jouw kind zijn of haar hart helemaal ophalen tijdens regenachtige dagen of lekker buiten in de zon. De diverse dierenverzorging sets en leuke boerderij (onderdelen) staan garant voor uren speelplezier en leuke fantasie spelletjes waar je kind nog lang leuke herinneringen aan zal hebben. Met de uitgebreide mogelijkheden vind je vast iets waar jouw kind veel plezier aan zal beleven.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Playmobil country voor paardenliefhebbers

Is jouw kind gek op paarden en pony's? Dan is er natuurlijk niets leuker dan de leuke paarden en pony’s van Playmobil Country. Een paardrij instructrice, een paarden therapeut, een jockey, politie te paard, picknicken met de ponywagen, voor paardenliefhebbers bestaat er niets leukers. Ook is er een leuke set van een pony-park en een set voor pony rijles. Zo kan jouw kind zich uren lang heerlijk vermaken met haar of zijn eigen pony’s en paarden en de mooiste fantasieverhalen naspelen.

Playmobil country: het buitenleven naspelen

Wat is er heerlijker dan het buitenleven naspelen als je gek bent op dieren en het buitenleven? Als je zelf op een boerderij woont is het natuurlijk fantastisch om dat na te bootsen met Playmobil country. Maar ook als je in de stad woont is het heerlijk om je te verplaatsen in het leven op de boerderij. Spelen met een tractor met of zonder aanhangwagen, een grote boerderij met dieren, een leuke golden retriever met pups en een heuse cowboy, welk kind wil nu niet spelen met een gezellige wereld vol dieren?

Playmobil country, een wereld vol plezier

Playmobil bestaat al jaren en het blijft een groot succes. Heb jij vroeger ook met playmobil gespeeld? Dan zul je vast begrijpen waarom jouw kind het zo ontzettend leuk vindt om te spelen met dit heerlijke speelgoed. Natuurlijk kun je bij de vele leuke Playmobil country setjes ook een setje bijbehorende poppetjes bestellen. Zo wordt de wereld van Playmobil helemaal echt en kan je kind er uren mee spelen, net zoals jij vroeger deed.

Ben je op zoek naar nog meer leuke uitdagingen voor jouw kind? Kijk dan eens bij bouw en constructie, houten speelgoed en bestuurbare auto’s.

  Laden...