Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil City Life speelgoed voordelig kopen

Playmobil City Life, het leven in de stad

Zijn jullie echt stadsmensen en wil jouw kind zijn of haar leefwereld graag naspelen? Komen jullie juist van het platteland en wil je je kind graag laten spelen met de leuke dingen uit de stad? Dan is Playmobil City Life het leukste speelgoed dat er is! Met deze heerlijke sets kun je het drukke leven uit de stad prachtig naspelen. Met de vele onderdelen die echt bij de stad horen is dit een geweldige serie. Met de winkels, kinderdagverblijven, huizen, speeltuinen, ziekenhuizen en ga zo maar door kan jouw kind zich uren lang vermaken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Playmobil City Life winkel

In een stad hoort natuurlijk een echt winkelcentrum waar je diverse winkels én winkelend publiek tegen kunt komen. Een kebabverkoper, een geldautomaat, bloemist, salon, bloemenwinkel, babywinkel, taartenwinkel, bruidswinkel met kapsalon en een heuse winkelgalerij zijn zo maar een aantal opties uit de geweldige playmobil City Life serie. Dat betekent uren lang speelplezier en een prachtige opstelling als je alles bij elkaar zet. Natuurlijk bestel je daar ook nog een set playmobil poppetjes bij, want bij een winkel horen tenslotte ook shoppers!

Playmobil City Life ziekenhuis

Gaat jouw kind binnenkort naar het ziekenhuis en wil je daar een beetje op inspelen met speelgoed in dat thema? Werk je zelf in een ziekenhuis en vindt je kind het leuk al spelend jouw wereld een beetje na te bouwen? Dan is de ziekenhuisserie van Playmobil City Life erg leuk om cadeau te doen. Wat dacht je van een ziekenhuiskamer met arts, een kraamkamer met babybed, een röntgenkamer, een kind in een rolstoel of een traumahelikopter? Dat is een leuke manier om spelenderwijs kennis te maken met het ziekenhuis en wat daar zoal gebeurt!

Playmobil City Life Huis

In een stad zijn natuurlijk niet alleen winkels en ziekenhuizen te vinden. Er wonen ook mensen en er spelen ook kinderen. Wil je met jouw kind een echt woonhuis nabouwen met Playmobil City Life? Dan is het moderne woonhuis van Playmobil echt geweldig om mee te spelen. Ook de leefkeuken uit deze serie is geweldig, of een slaapkamer met make-up tafel, een kinderkamer met hoogslaper of een badkamer met douche. Zo kan het hele Playmobil City Life huis ingericht worden en kan jouw kind uren spelen en fantaseren. Natuurlijk houd je tijdens het spelen met het huis ook een familiefeest met barbecue in de tuin en wonen jullie vlak naast de speeltuin. Succes verzekerd!

Zoek je naar nóg meer leuke uitdagingen voor jouw kind? Bekijk dan eens ons houten speelgoed, buitenspel en leuke legpuzzels.

  Laden...