Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Playmobil City Action voordelig online kopen

Playmobil City Action: voor stoere jongens en meiden

Heb jij een kind dat gek is op actie? Dan is Playmobil Action een geweldig cadeau. De stoere sets dagen uit tot een actief spel waar uren speelplezier in gaan zitten. Laat je kind via Playmobil kennis maken met de wereld van sterke bulldozers, hoge hijskranen, snelle schepen en supersonische vliegtuigen. Laat spanning en avontuur de boventoon voeren met de stoere brandweer en politie sets, een verkeerstoren en de gevangenis. Als je kind van actie houdt is dit de leukste playmobil serie die er is!

Playmobil City Action politie

Vindt jouw kind het leuk om te spelen dat het boeven vangt met de politie en daar sterke verhalen omheen te verzinnen? Dan zijn de politie agenten van Playmobil de ideale manier om zijn of haar fantasie uit te leven. Laat de bandiet met quad ontsnappen en de politie gaat er achter aan met politiemotor, politiehelikopter en een politieagent met een balansracer. De politie wegversperring en patrouille met licht en geluid zullen er voor zorgen dat de boef gevangen wordt. In het politiebureau kan de bandiet onmiddellijk naar de gevangenis. Dat wordt een heerlijke middag spelen!

Playmobil City Action Noordpool

Wist je al dat er ook diverse enorm leuke playmobil City Action sets bestaan die het leven op de Noordpool nabootsen? De poolreizigers met hondenslee, sneeuwscooters met ijspiraten, ijsberen, sneeuwterreinwagens en het hoofdkwartier van de poolexpeditie zullen jouw kind een hoop lol bezorgen en heel veel uren speelplezier. Natuurlijk is het geweldig er een mooie wereld om heen te bouwen waardoor je kind extra veel zal genieten van het nabootsen van de wereld op de Noordpool. Er zijn vele Playmobil sets die hier prachtig op aansluiten.

Playmobil City Action Luchthaven en brandweer

Op de playmobil luchthaven zijn de luchtverkeersleiders druk bezig alle vliegtuigen aan te sturen vanuit de verkeerstoren. Het bagagetransport loopt goed nadat de vliegtuigen arriveren. Plots ontstaat er brand en in de brandweerkazerne gaat het alarm af. De luchthaven brandweer is al snel ter plaatse en de brandweermannen proberen met hun blusmateriaal de brand te blussen. De brandweercommandant komt ook snel aangereden in zijn dienstwagen, samen met de brandweer pompwagen. Gelukkig is de brand snel weer geblust. Is dat niet een geweldig voorproefje van een heerlijk spel dat met Playmobil City Actioni gespeeld kan worden? Je kind zal er veel plezier aan beleven.

Wil je graag nog meer leuke ideeën opdoen voor te gekke cadeautjes? Kijk dan eens bij kleuren en stempelen, knutselsets en modelbouw.

  Laden...