Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Playmobil 1.2.3. online kopen

Playmobil 1.2.3 voor de allerkleinsten

Ben je gek op Playmobil en wil je graag je kleintje verrassen, dan is Playmobil 1.2.3. een hele goede keuze. Playmobil is ideaal speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ze leren zich te verplaatsen in levensechte situaties, kunnen hun fantasie gebruiken tijdens het spelen of juist iets naspelen wat ze in het echt hebben beleefd. Voor de allerkleinsten vanaf 18 maanden is er heel leuk Playmobil verkrijgbaar. Met Playmobil 1.2.3. krijgen ze poppetjes, auto’s, schepen en vele andere leuke dingen zonder kleine onderdelen. Zo kan jouw kind veilig spelen en zich heerlijk vermaken.

Playmobil 123, geweldig speelgoed

Welk kind is er niet dol op Playmobil? Waarschijnlijk heb jij er als ouder zelf ook mee gespeeld en weet je nog precies hoe leuk dat was. Ook jouw kinderen kunnen nu heerlijk hun fantasie kwijt in spannende avonturen en leuke naboots situaties. De echte wereld naspelen is leerzaam en leuk, maar ook spelen met een piratenschip kan uren duren. Ook voor de allerkleinsten zijn diverse leuke thema's bedacht. Daarmee kan ook jouw kleine optimaal genieten van zijn of haar eigen Playmobil 1.2.3.

Playmobil 123 dierentuin

Playmobil zou Playmobil niet zijn als er geen dieren in of dieren voor in de dierentuin voor zouden komen. Juist de combinatie van de leuke mannetjes en vrouwtjes met dieren zijn zo aansprekend voor kinderen. Of je nu gewoon een man met een hond kiest of een verzorger met een zebra, je kind zal het gegarandeerd leuk vinden. Wil je het gelijk uitgebreid aanpakken? Kies dan voor de leuke meeneem boerderij met dieren. Je kind zal er uren zoet mee zijn. Ook aan de niet (meer) bestaande dieren is gedacht. Zo is er een leuke dino onderzoeker met quad of een onderzoeker met een baby dino verkrijgbaar. Geweldig voor jouw kleine!

Playmobil 123 auto's werktuigen en piraten

Heb jij een kind dat dol is op auto’s en alles wat beweegt? Wat is er dan leuker om een eigen auto te krijgen waar je heerlijk mee kunt spelen? In de collectie van Playmobil 1.2.3 vind je een ziekenwagen, racewagen met takelwagen, autobus, brandweerhelikopter en graafmachine met werkman. Houdt je kind van piraten? Laat het dan spannende avonturen beleven met een echt piratenschip. Geweldig als je kindje lekker in bad gaat of heerlijk in een zwembadje gaat spelen in de zomer!

Zoek je nog meer leuke tips over cadeautjes voor jouw kleintje? Kijk dan eens bij baby-peuterspeelgoed of motoriekspeelgoed of leerspeelgoed.

  Laden...