Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Playmobil kopen? Bekijk al onze playmobil in de webshop!

Leuk Playmobil goedkoop online bestellen

Welk kind is er niet gek op Playmobil? De meeste ouders van nu hebben er als kind zelf mee gespeeld en nu zijn hun eigen kinderen er weer weg van. Playmobil is geweldig speelgoed waar je heerlijk je fantasie in kwijt kunt. Wij hebben een uitgebreide collectie Playmobil artikelen voor zowel jongens als meisjes. Er is voor alle kinderen een categorie Playmobil die bij hun smaak past en ook jouw kind zal er uren mee willen spelen. Kies jij voor het stadsleven, de piraten, Wildlife  of een Playmobil Poppenhuis om mee te nemen. Jouw kleine zal het vast allemaal even leuk vinden!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Playmobil Country en Wild Life

Is jouw kind gek op het buitenleven en wil je het graag laten genieten van heerlijk speelgoed? Dan is Playmobil Country of Playmobil Wild Life helemaal geweldig! Laat hem of haar genieten met de tractoren voor de boerderij, de leuke manege met paarden of de andere leuke dieren playmobil sets uit de Country serie. De Wild Life serie is natuurlijk ook fantastisch met een uitgebreide collectie wilde dieren van het land of uit de zee. Wordt het een haai, tijger of alligator of liever een panda, stokstaart of pinguïn?

Playmobil Piraten en History

Vooral jongens worden aangesproken door de leuke Playmobil sets met diverse piraten artikelen. Laat jouw zoon zijn eigen soldatenschip, piratenvlot of piraten aanvalsschip bouwen en zijn eigen piraat, soldaat en piratenkapitein meenemen en hij heeft de tijd van zijn leven. Houdt jouw zoon van de film Hoe tem je een draak? Verras hem dan met de leuke Playmobil setjes van draken, Drakeneiland en een Dragon schip. Ook de leuke strijdwagens en schatten uit de Egyptische tijd spreken veel jongens aan. De piramide van de Farao maakt deze set helemaal compleet!

Playmobil City Life en Playmobil City Action

Woon jij in de drukke stad en speelt je kind dat graag na? Dan is Playmobil City Life een geweldige keuze. Je kunt met deze heerlijke sets het drukke leven uit de stad prachtig nabootsen. De vele artikelen zoals winkels, vervoersmiddelen, speeltuinen en kinderdagverblijven maken dit een geweldige serie. In de serie city Action vind je aansluitende sets met hulpverleners zoals de brandweer en politie. Ook de luchthaven is een leuk thema uit de Playmobil City Action serie. Natuurlijk hebben wij nog veel meer leuke series van Playmobil. Kijk links op de pagina voor alle mogelijkheden.

  Laden...