Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Peuterfiets of kleuterfiets kopen? Ontdek onze webshop!

Peuter- en kleuterfiets. Te klein voor een echte kinderfiets, te groot voor de kinderwagen. Dan wordt het een loopfiets, goed voor het evenwicht. Of wat denk je van een leuke loopauto, iets stabieler, maar ook sneller de bocht door, bijvoorbeeld de Big Bobby Car Classic Racer. Zo stoer! En de peuters kunnen goed kennis maken met het sturen en natuurlijk snelheid! Voor het echte beginnerswerk zijn er natuurlijk de driewielers. In veel soorten, voor ieder wat wils. Met accessoires voor de veiligheid en handigheid. zoals een duwstang. Ook voor de ouders mag het gezellig en praktisch blijven. Als de peuters kleuters worden, is de kinderstep het ultieme vervoersmiddel. Met 1 been erop en 1 been steppen. Hoe hard gaat dat! De adrenaline is voelbaar...

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Peuter- en kleuterfietsen

Loopfietsjes, driewielers, stepjes: leren fietsen is een feest

Niets is heerlijker dan naar buiten gaan met je kleintje. Nu hij alles zelf wel doen en zij niet meer in haar wandelwagen wil, kun je een loopfiets of driewieler kopen. Ze leren dan meteen de basis van het echte fietsen.

Met een stoere loopfiets leert je peuter balans houden en met een driewieler leert ze de trapbeweging maken. Een peuterfiets geeft je zoontje net iets meer bewegingsvrijheid en met een kleuterfiets gaat je dochtertje gemakkelijker met jou mee op pad. Gezellig, gezond en heel goed voor de ontwikkeling van je kleine lieverd.

Is een kleuter- of peuterfiets nog te moeilijk? Begin dan met een loopauto. Dikke pret verzekerd: je dochtertje is een echte diva op haar baby Porsche en je zoontje de stoere man op zijn retro loopauto of brandweerauto.

Het is belangrijk om de juiste maat kleuter- en peuterfiets te kiezen. Je kunt als gemiddelde aanhouden:

2-4 jaar: 12 inch 3-5 jaar: 14 inch

Heb je een kleuter- of peuterfiets in onze online speelgoedwinkel gekocht, maar is het niet de juiste maat? Ruil de kinderfiets dan zonder problemen om en bestel een andere maat.

  Laden...