Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Paw Patrol speelgoed kopen?

Paw Patrol Speelgoed

Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol is een bekende tekenfilmserie. De stoere honden zorgen er onder leiding van de 10-jarige Ryder samen voor dat het veilig blijft in hun woonplaats Adventure Bay. Net als de serie, is ook het speelgoed van Paw Patrol erg populair. Bij Zippytoys.nl kun je terecht voor knuffels, auto's, boeken, puzzels en andere speelgoedartikelen met de helden Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Sky van de enige echte Paw Patrol!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Paw Patrol speelgoed

Elke aflevering van Paw patrol gaat over terugkerende thema's en volgt een soortgelijk patroon. De aflevering beginnen vrijwel altijd met het dagelijkse bezig heden van de honden, vaak zijn de honden aan het spelen in de speeltuin. Wanneer Ryder ( een 10 jarige jongen) een telefoontje krijgt en op de hoogte wordt gebracht van een probleem, waarmee Paw patrol te hulp moet schieten.

Ryder waarschuwt dan de honden via hun knipperende tags dat ze moeten komen helpen.  De teamleden melden zich bij de basis en gaan via de lift naar de Lookout. Zodra de honden de bovenste verdieping bereiken meld Chase dat ze klaar zijn voor actie en Ryder hun vertelt wat het probleem is. Ryder kiest de leden en ze gaan op pad om te helpen. Wanneer de missie geslaagd is roept Ryder " wanneer je in problemen bent, roep je voor hulp en Paw patrol komt eraan"

  Laden...