Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Paaseieren kopen? Bekijk ze in onze webshop!

Paaseieren schilderen, kleurplaten maken van paashazen en de paastak versieren met vrolijke paasdecoratie. Pasen staat voor knutselen en creativiteit. Heb je genoeg van het binnen zitten? Verstop dan de net geschilderde paaseieren en laat je kinderen een spannende zoektocht beginnen. Er is niets leuker dan het stralende gezicht van je kleuter als hij zijn zelfgemaakte eierdopje op de ontbijttafel ziet staan. Of het trotse koppie van je peuter als ze met haar paastekening naar opa en oma gaat. Ze zeggen niet voor niets Vrolijk Pasen. In onze online speelgoedwinkel vind je alles om van Pasen een topfeest te maken.

Paaseieren en paashaas versieren

Peuters maken een mooie kleurplaat, kleuters knutselen paaseieren uit een vouwboekje en oudere kinderen maken hele kunstwerken met Pasen. Knutselen in de weken voor Pasen zorgt ervoor dat de hele familie al lekker in de sfeer van Pasen komt.

Paasdecoratie

Ben je niet zo creatief of heb je geen tijd, maar wil je wel paassfeer in huis? Bij Zippytoys kun je ook kant en klare paasdecoratie kopen: van paaskaarsen tot decoratie-veren en van eierdopjes en placemats tot paaskuikentjes. Leuk om de tafel mee te versieren tijdens het paasontbijt of de paasbrunch.

Speelgoed en spelletjes met Pasen

Een lang weekend genieten met vrienden en familie, ben jij er al klaar voor? Als het zonnetje schijnt, dan is dit hét moment om lekker buiten te spelen. Is de picknicktafel al schoongemaakt? Staat de glijbaan al in de tuin en heb je de voetballen en basketballen opgepompt? Bij Zippytoys vind je naast paasspullen een groot assortiment aan buitenspeelgoed om mee te spelen tijdens het paasweekend en in de voorjaarsvakantie. Is het weer niet zo goed? Dan hebben we met de ‘sprekende verstopeieren’ en erg leuk kinderspel voor binnen.

Knutselspullen Pasen voor peuterspeelzalen en scholen

Zoek je knutselspullen voor Pasen voor school of peuterspeelzaal? Of wil je in de klas een seizoenstafel Lente of Pasen maken? Onze hobby- en knutselspullen, zoals paaseieren om te verven, houten paashazen, veren, plastic eieren, eierverfsetjes, verf en ander creatief speelgoed zijn ook in grote aantallen te bestellen. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Zippytoys: dé online speelgoedwinkel voor Paasspullen

Of je nu een cadeautje voor Pasen zoekt, je eigen huis wilt versieren, wilt knutselen met je peuter en kleuter of buitenspeelgoed zoekt. Met de knutselspullen en het speelgoed van Zippytoys heb je zeker een Vrolijk Pasen! Andere hobby- en knutselartikelen vind je bij Knutselen.

We wensen je een Vrolijk en Bijzonder paasfeest!

  Laden...