Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Welkom bij ons uniek concept | Je kans om een leuk inkomen verdienen

Om een betere balans in je leven te krijgen zonder financiële risico's, bieden wij jou de unieke mogelijkheid om ambassadeur van Zippytoys te worden. Droom je van een leven waarin je zelf de regie in handen neemt, durf jij het aan om andere mensen te helpen door te delen, wat zou je zelf doen om een gezonde financiële omgeving voor je naasten te creeren?

Financieel onafhankelijk worden | De kans krijgen om een bovengemiddeld inkomen te verdienen

De kansen die het unieke partnerprogramma bied

Balans in je werk en prive

Balans met je eigen tijd indelen

Balans in je inkomen vanuit huis

Balans in je leven zonder verplichtingen

Balans in je leven zonder financiële zorgen

Balans in je leven zonder financiële risico's

Hecht je veel waarde aan vrijheid | De kans krijgen om meer je eigen tijd in te delen

Hiervoor promoot je de webshop van Zippytoys op je eigen website of draag je er zorg voor dat andere consumenten bij Zippytoys producten online kopen. De promotie kun je doormiddel van tekst (artikel, blog), een banner plaatsen of als je een bezoeker via jouw website of unieke link doorstuurt naar Zippytoys én als die bezoeker vervolgens iets bestelt, ontvang je een procentuele vergoeding. Deze inkomsten kunnen oplopen tot wel 10% van het aankoopbedrag.

• Speciaal voor kinderdagverblijven / ondernemers: Als je een artikel schrijft, plaats op je eigen website met banner en een link naar Zippytoys ( permanente link ) krijg je wel 10% vergoeding als iemand via jou unieke link een order plaats en betaald, dit gebeurt elke keer als iemand wat online koopt. Note: alle producten die retour worden gezonden gaan van je omzet af en geldt er geen vergoeding verplichting. Alle genoemde bedragen en vergoedingen gelden exclusief de genoemde verzendkosten, deze worden niet meegenomen in de omzet. Let op: voor deze optie geldt een eenmalige registratie en administratie bijdrage van € 49,- per jaar, indien het geheel niet bij u past is er een 60 dagen geld terug garantie.

• Speciaal voor consumenten: Als je aanmeld voor ons programma aanmeld en een account aanmaakt, ontvang je een unieke ID. Deze link kun je gebruiken om andere mensen in te schrijven en elke keer als iemand een order plaats en betaald ontvang je een vergoeding. De hoogte van de vergoeding bepaal je zelf hoe meer omzet hoe hoger de vergoeding. Tot € 4.999,- omzet ontvang je 4%, van € 5.000 tot € 9.999 omzet ontvang je 7% en vanaf € 10.000 omzet ontvang je 10% vergoeding de aangekocht goederen. Note: alle producten die retour worden gezonden gaan van je omzet af en geldt er geen vergoeding verplichting. Alle genoemde bedragen en vergoedingen gelden exclusief de genoemde verzendkosten, deze worden niet meegenomen in de omzet.

Het Zippytoys partner programma ondersteuningsteam ondersteunt je niet alleen met de juiste promotiematerialen, maar ook met het bedenken van ideeën voor content.

  Laden...