Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Opzetzwembad kopen? Surf voor het leukste opzetzwembad naar onze webshop!

Voor het beste opzetzwembad ga je naar Zippytoys

Ben je op zoek naar een groot opzetzwembad waar je de hele zomer gebruik van kunt maken? Dan hebben wij een aantal professionele zwembaden met stalen of tritech wand inclusief filterpomp en trap. Ze zijn er in ronde vorm, rechthoekig, vierkant en ovaal en verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, wit of houtdecor. Je kunt onze opzetzwembaden in sommige gevallen ook in de grond inbouwen. Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij hebben alle soorten opzetzwembaden voor je op een rijtje gezet zodat je eenvoudiger een keuze kunt maken.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Opzetzwembad Levant

De Levant zwembad sets zijn ovaal en gemaakt van tritech materiaal: een grijze liner met een mozaïek print aan de binnenzijde. Ze worden geleverd inclusief ladder, afvoerplug en filterpomp en zijn eenvoudig en zonder gereedschap op te zetten. De Levant zwembad set is verkrijgbaar in 4,24 m of 3 m lengte. Een cover is los bij te bestellen.

Opzetzwembad Mistral

De Mistral zwembad sets zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Er is een stalen frame bad dat als set wordt geleverd met filterpomp, trap, grondkleed en cover. Het Mistral opzetzwembad is echter ook leverbaar in grijs tritech materiaal. Dat wordt geleverd met trap, afvoerplug en filterpomp. De Mistral opzetzwembaden zijn rechthoekig verkrijgbaar in de maten 2,82 m, 4,12 m 4,88 m, 5,40 m, 5,49 m, 6,71 m of in het vierkant met een afmeting van 4,88 m. Voor alle maten zwembaden is een extra cover los verkrijgbaar.

Opzetzwembad Vendavel

De Vendavel power steel frame set is een rond stalen zwembad in een supersterke uitvoering. Het stalen frame heeft een mozaïek liner en is bestand tegen UV stralen en chloor. Een complete set is inclusief een trap, filterpomp, grondkleed en cover. Vendavel is verkrijgbaar in een doorsnede van 4,88 m en 4,27 m. Een extra cover is tevens los verkrijgbaar.

Opzetzwembad Passaat

Het rechthoekige Passaat opzetzwembad is gemaakt van een stalen frame dat snel is op te zetten en op te slaan. Het is gemaakt van Tritech materiaal dat bestand is tegen UV-straling en chloor en het is verkrijgbaar in de maten 2,21 m, 2,59 m, 3 m en 4 m. Het wordt standaard geleverd inclusief filterpomp.

Opzetzwembad Sirocco

Het Sirocco opzetzwembad is een rond linerbad met een stalen frame. Het is zonder gereedschap op te zetten en heeft standaard een filterpomp. Het is verkrijgbaar in een doorsnede van 4,27 m, 3,66 m n 3,05 m. Een cover voor dit Sirocco opzetzwembad is los verkrijgbaar.

Opzetzwembad La Gomera

La Gomera is een opzetzwembad met een stalen wand en het is alleen geschikt voor opbouw. Het wordt standaard geleverd met een trap en filterpomp. Het ronde zwembad heeft een doorsnede van 3,50 m.

Opzetzwembad Jersey

De Jersey zwembad set is gemaakt van een ronde stalen wand met een PVC-liner dat het extra duurzaam maakt. Het kan ook in de winter buiten blijven staan, mits de instructies goed worden gevolgd. Deze Jersey set wordt standaard geleverd met een trap, filterpomp en grondkleed. De set bevat tevens een instructie dvd. Deze set is verkrijgbaar met een doorsnede van 3 m, 3,60 m en 4,60 m.

Opzetzwembad Pacific

Deze Pacific opzetzwembad set kan zowel ingebouwd als bovengronds worden geplaatst. De stalen wand heeft een decor van hout en wordt compleet geleverd met een blauwe liner, trap, filterpomp en kappen ter afwerking van het bad. Het bad heeft extra schorren ter ondersteuning, eveneens in houtdecor. Het Pacific opzetzwembad is zowel in het rond als ovaal verkrijgbaar. De ovalen maten zijn 6,10 m en 7,30 m, de ronde baden hebben een doorsnede van 2,40 m, 3,50 m en 4,60 m.

Opzetzwembad Fidji

Het Fidji opzetzwembad is zowel in ronde als ovalen vorm verkrijgbaar. Het is een wit stalen wand bad dat kan worden ingebouwd, maar het kan ook bovengronds geplaatst worden. De stalen delen zijn verzinkt en gecoat, waardoor dit opzetzwembad een extra lange levensduur heeft. Het wordt compleet geleverd met blauwe liner, trap, filterpomp en kappen ter afwerking van het bad. Ook dit bad heeft extra schorren ter ondersteuning. De ronde Fidji zwembaden zijn verkrijgbaar in de maten 2,40 m, 3 m, 3,50 m, 4,60 m en 5,50 m. Het ovalen bad is verkrijgbaar in de maten 6,10 m en 7,30 m.

Opzetzwembad Varadero

De Varadero zwembad set is een rond stalen wand zwembad in achtvorm. Het is 1,20 m diep en heeft een afmeting van 5 m doorsnede. Het Varadero opzetzwembad wordt standaard geleverd met een blauwe liner, een trap, filterpomp, skimmer, grondvilt en afwerkkappen op de rand.

Opzetzwembad Atlantis

Het Atlantis opzetzwembad is een stalen wandbad in de kleur grijs. Het kan zowel worden ingebouwd als boven de grond worden geplaatst. De Atlantis zwembad set wordt standaard geleverd met een blauwe liner met trap, filterpomp, skimmer, grondvilt en afwerkkappen. Het bad heeft extra schorren ter ondersteuning. Opzetzwembad Atlantis is verkrijgbaar in een ovalen en ronde vorm. Het heeft een hoogte van 1,32. De ronde baden hebben een doorsnede van 3,50 m, 4,60 m en 5,50 m. De ovalen baden hebben afmetingen van 6,10 m, 7,30 m, 8,10 m, 9,15 m en 10 m.

Opzetzwembad Bora Bora

Het Bora Bora opzetzwembad is een rond of ovalen stalen wand bad dat speciaal is bedoeld voor montage boven de grond. De stalen delen zijn verzinkt en gecoat en dat betekent dat het bad een extra lange levensduur heeft. Deze set wordt standaard geleverd met een blauwe liner, filterpomp, trap en schorren ter versteviging. De ronde baden zijn verkrijgbaar in de maten 3 m, 3,50 m en 4,60 m. Het ovalen bad is 6,10 m lang.

  Laden...