Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Opblaasbaar zwembad kopen? Bekijk opblaasbare zwembaden in onze webshop!

Voor een opblaasbaar zwembad ga je naar Zippytoys

Wil jij graag een wat groter opblaasbaar zwembad in je tuin neerzetten dan een gewoon kinderzwembad met een paar opgeblazen randen? Dan hebben wij heel veel leuke grote opblaasbare zwembaden in ons assortiment waar je gegarandeerd een geweldige keuze uit kunt maken. Of je nu een vierkant zwembad wilt, een rond bad, een rechthoekig, een zwembad in de vorm van een octogon of een zwembad in een achtvorm, bij ons vind je ze allemaal tegen zeer voordelige prijzen. We hebben zelfs grote opblaasbare zwembaden inclusief lounge bankjes of lekkere zitjes waardoor je uren relaxed in het zwembad door kunt brengen zonder je te vervelen. Met een boekje bijvoorbeeld, of met een lekker drankje en een paar gezellige vrienden. Wij weten het zeker, in ons assortiment opblaasbare zwembaden vind je altijd een zwembad naar je zin.

Loungezwembad

Wil jij graag een zwembad in de tuin neerzetten waar niet alleen de kinderen gebruik van kunnen maken maar vooral ook jijzelf en je vrienden? Heb je helemaal geen kinderen en wil je gewoon een heel groot opblaasbaar zwembad helemaal voor jezelf? Dan zijn onze lounge zwembaden echt ideaal want daar zitten ook zitjes in waar je lekker op onderuit kunt hangen. Leuk om met je partner of met een stel vrienden een beetje te kletsen of juist een heerlijk zwembad om lekker voor jezelf te houden met een goed boek en een fijn muziekje. Een lounge zwembad is zalig om lekker in te ontspannen. Bekijk snel onze leuke ronde, vierkante en pentagonaal gevormde lounge zwembaden en kies voor een lange luie zomer. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Spraypool

Vind je het leuk om voor je kinderen een opblaasbaar zwembad in je tuin neer te zetten waar ze niet alleen in kunnen zitten, maar dat ook nog eens een grappige en verfrissende sproeier heeft? Een goed idee! Zo kunnen je kinderen elkaar lekker nat sproeien en spetteren als het te warm wordt om alleen maar in het zwembad te zitten. Wij hebben hele leuke spraypool zwembaden in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld het schildpad zwembad van Marin van 1,75 m breed. Het is een vrolijk kinderzwembad in de vorm van een schildpad, waarbij de kop als sproeier dient. Ook het walvis zwembad van Marin is 1,75 m breed. Het leuke paars-blauwe zwembad heeft de vorm van een walvis en de staart van deze walvis kan natuurlijk ook heerlijk sproeien. Dat zorgt voor een hoop hilariteit en dat is altijd ontzettend leuk voor de kinderen!

Opblaasbaar zwembad met pomp

Wil je graag een groot zwembad in je tuin neerzetten, dan heb je altijd te maken met water dat vies wordt of water waar muggen graag hun eitjes in leggen. Natuurlijk wil je dat voorkomen en daarom is het handig een groot opblaasbaar zwembad aan te schaffen inclusief een pomp met filter. Met die filter zorg je er namelijk voor dat het water continu frist blijft en heb je geen last meer van nare luchtjes of vies bruin water. Natuurlijk wil je dan wel gelijk een heel groot zwembad aanschaffen als je het water toch niet meer weg hoeft te gooien. Zo kan het de hele zomer lekker blijven staan en kan iedereen er heerlijk en lang van genieten. Kies bijvoorbeeld het ronde opblaasbare zwembad van Marin van 3,96 doorsnede of de kleinere maten van 1,98 m, 2,40 m, 3,05 m of 3,66 m doorsnede.

Opblaasbaar ballenbad

Gaat jouw kind graag naar een indoor speeltuin omdat het daar zo heerlijk in de ballenbak kan spelen? Hoe leuk zou het dan zijn om je eigen ballenbad in de tuin neer te zetten waar hij of zij heerlijk van kan genieten? Met de leuke ballen badjes uit onze collectie weet je zeker dat je kind zich zal vermaken, ook als het weer wat minder is en een zwembad net iets te koud is. De ballen zijn natuurlijk een mix van blauw, geel, rood en groen en de badjes zijn er in verschillende maten en kleuren. Het Ball pit zwembad is er bijvoorbeeld in het roze en blauw en heeft een doorsnede van 91 cm. Het Fisher Price playcentre zwembad met ballen heeft net als de ballen gezellige primaire kleuren en heeft tevens een doorsnede van 91 cm. Op de bodem van het badje staan leuke en vrolijke dierenvriendjes afgebeeld.

Opblaasbare zwembaden in vele kleuren, vormen en maten

Bij Zippytoys vind je veel opblaasbare zwembaden, de keuze is groot. Wil je graag een zwembad waar je vooral je kind heel blij mee maakt, kies dan een leuk opblaasbaar zwembad met een thema. Een Cars zwembad bijvoorbeeld, of een opblaasbaar zwembad van Frozen. Kies voor een doorzichtig zwembad in het groot of klein, met visjes erop afgebeeld of met blauwgekleurde stukken in de wand. Ga voor een groot geel beachwave zwembad voor de hele familie of laat je verleiden door leuke accessoires zoals de opblaasbare clownfish of de opblaasbare dolfijn. Waar je ook voor kiest, met een opblaasbaar zwembad van Zippytoys zit je altijd goed!

  Laden...