Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Uidagende Noppenpuzzel kopen? Bekijk noppenpuzzels hier!

Noppenpuzzels

Wie kent ze niet, de leuke en veelal houten noppenpuzzels voor de allerkleinsten? Een noppenpuzzel is een ideale puzzel om je baby of peuter voor het eerst te leren puzzelen. Kleine kinderen vinden het beetpakken van de kleine rode dopjes een leuke uitdaging en het is ook nog eens goed voor hun motoriek. Tenslotte leren kinderen iets kleins beet te pakken en dat is niet altijd eenvoudig als je zelf nog klein bent! Noppenpuzzels zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of drie. Je kind vindt ze fantastische en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Noppenpuzzel voor de allerkleinsten

Heb je nog een baby of een bijna peuter? Dan kun je je kind gerust een noppenpuzzel geven om allerlei leuke ontdekkingen te doen. Wij hebben speciaal voor de allerkleinsten leuke noppenpuzzels in ons assortiment. Puzzels waarbij jouw baby bijvoorbeeld vormen of kleuren kan leren herkennen. We hebben noppenpuzzels van vier stukjes met leuke boerderijdieren, waterdieren, Nijntje of bijvoorbeeld een leuke berenfamilie. Wil je het extra spannend maken? Kies dan voor een leuke schaduwpuzzel. Je kleintje zal er gek op zijn!

Noppenpuzzels voor jongens

Heb jij een stoere vent (of meid) die van auto’s en vliegtuigen houdt? Dan hebben wij leuke noppenpuzzels waar hij (of zij) heel blij mee zal zijn. Of je nu kiest voor werkvoertuigen, hulpdiensten, gewone voertuigen of werk in uitvoering, je kind zal blij zijn met alle leuke noppenpuzzels over verkeer. Ook hebben wij een leuke Cars noppenpuzzel in ons assortiment. Jongens zijn er gek op! Natuurlijk zal elke jongen ook verrukt zijn over leuke boerderijdieren of andere mooie puzzels uit ons assortiment.

Noppenpuzzels voor meisjes

Heb jij een kleine meid in huis die gek is van puzzelen? Wij hebben geweldige noppenpuzzels voor haar in ons assortiment waar ze vast heel blij van wordt! Of je nu kiest voor Dikkie Dik, leuke boerderijdieren, Winnie de Poeh of leuke zeedieren, je dochter zal de puzzel met veel plezier willen maken. Heb jij een nieuwsgierige baby of peuter die graag wil leren? Kies dan voor de leuke houten noppenpuzzel met eerste woordjes of de noppenpuzzel met een wereldkaart. Je kind zal deze puzzel fantastisch vinden!

  Laden...