Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Nijntje babyspeelgoed kopen? Bekijk Nijntje in onze webshop!

Nijntje speelgoed kopen? Bij ZippyToys vind je alles wat je zoekt!

Als je op zoek bent naar Nijntje speelgoed zoek dan niet verder, want hier vind je echt alle soorten Nijntje producten die je kunt bedenken en nog meer. Heb je binnenkort een kinderverjaardag en wil je je huis versieren met Nijntje? Is je baby geboren en wil je dat vieren op een Nijntje manier? Ben je op zoek naar knuffels, spelletjes, puzzels, tassen, knutselspullen, kleurspullen of dingen om lekker buiten te spelen? Wij hebben het allemaal, net zoals veel leuke mokken, antilekbekers, schaaltjes en bordjes uit het schattige Nijntje assortiment. Bekijk snel onze uitgebreide collectie, je vindt hier gegarandeerd iets leuks voor jouw kleine!

Nijntje knuffels

Als je aan Nijntje denkt met haar lieve uitstraling is zij natuurlijk bij uitstek geschikt als heerlijke knuffel voor je kind. Wij hebben heel leuke knuffels voor nog hele kleine kindjes maar ook voor de al wat grotere kids die haar nog steeds heel schattig vinden. Ga jij voor een knuffelzacht Nijntje voor je baby of een corduroy knuffel in het blauw, roze, donkergrijs of bruin? Of kies je voor een leuke knuffel van Nijntje met een schattig Hollands jurkje, bloemenjurkje of Delfs blauw jurkje? We hebben ook schattige knuffels van Nijntje als piraat, ontdekker, dokter, verpleegster, boer of piloot. En wat dacht je van de leuke knuffels van Oom Vliegenier in zijn vliegtuig of Nijntje in de auto? Keuze genoeg voor een geweldig knuffel voor je kind!

Baby speelgoed van Nijntje

Ben je op zoek naar baby artikelen van Nijntje? Ook dan vind je hier een uitgebreid assortiment. Of je nu een heerlijk zachte knuffel wilt, een corduroy knuffel in een mooie kleur of een knuffeldoekje van een heel zacht Nijntje, wij hebben ze in onze collectie. Ook vind je bij ons een Mijn eerste Nijntje knuffel van 23 of 33 cm groot in het roze of blauw. Wil je graag een slaaptrainer van Nijntje aanschaffen of een baby memo? Ook dan ben jij bij ons aan het goede adres. We hebben ook guirlandes met Hoera een jongen of Hoera een meisje, schattig wenskaarten van Nijntje en een leuke letterguirlande. Voor babyfeestjes zit je daarom bij ZippyToys altijd goed!

Nijntje kinderverjaardag

Is jouw kind helemaal weg van Nijntje of vind jij Nijntje zelf helemaal geweldig en vind je het leuk om een verjaardagsfeestje te houden rond dit thema? Dan vind je bij ons een uitgebreid assortiment met de leukste versieringen, uitdeelzakjes en uitnodigingen. Dek je tafel met een prachtig tafelkleed van Nijntje, gebruik de gezellige bekers en borden of versier je huis met roze of blauwe hangdecoraties, ballonnen in het roze en blauw of van Nijntje of een leuke vlaggenlijn. Zo gezellig was een kinderfeestje nog niet eerder! Gaat je kind trakteren op school en wil je geen snoep laten uitdelen? Dan zijn de uitdeelboekjes van Nijntje altijd een groot succes!

Nijntje servies

Gaat jouw kind al lekker zelf eten en knoeien en wil je hem of haar graag een leuke eerste eetset geven? Dan is een Nijntje servies en kliederschort natuurlijk helemaal het einde! Wat dacht je van de leuke vierdelige Mepal set Nijntje speelt of Nijntje op reis om mee te starten? Samen met de leuke bestekset is dat helemaal geweldig voor je kind. Natuurlijk hebben wij ook veel andere artikelen in ons Nijntje servies assortiment, zoals een antilekbeker, kinderglas, papbord, plat bord of een mok met drinktuit. Wil je graag een babyset aanschaffen voor een wat kleiner kind of juist liever een Mepal campus schoolbeker voor je kind dat al naar school gaat? Ook die hebben wij in ons uitgebreide Nijntje assortiment!

Nijntje spelletjes

Zijn jij en je kinderen helemaal weg van spelletjes en vinden jullie Nijntje super schattig? Dan hebben wij veel leuke cadeautjes en verrassingen in ons assortiment waar je kind vast helemaal blij van wordt. Bijvoorbeeld een Nijntje kwartet Ontdek de wereld, een muziek tv, Quizzy of memory van Nijntje, maar ook Geluidjes raden, Nijntje voert de dieren of verstoppertje spelen staan garant voor eindeloos speelplezier. Wil je een uitgebreide spellendoos, een kleurdraaimolen, dansende blokjes of een echt lotto spel cadeau geven? Ook dan kun je bij ons terecht. Met de vele leuke spelletjes van Nijntje zullen jullie urenlang speelplezier beleven!

Nog veel meer andere leuke Nijntje artikelen

Als je ons Nijntje assortiment gaat bekijken zul je zien dat we veel meer op voorrad hebben dan de leuke artikelen die hierboven zijn genoemd. Zo vind je bij ons ook houten Nijntje puzzels, blokpuzzels en gewone puzzels van Nijntje, maar ook leuke knutselspullen zoals een verfset, prikmat en prikpen of een rugtas met klei en grappige stickervellen. Wil je graag een speelset van bijvoorbeeld het huis van Nijntje of Nijntjes verjaardag of een figuur van vader, moeder, Nina, Oom Vliegenier of Knorretje? Ook die vind je in ons assortiment. Bekijk ook eens onze leuke strandsets of een leuk zwembad of de grote Nijntje vrachtwagen!

  Laden...