Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Waar koop je een Nerf, bij Zippytoys

Coole Nerf guns

Wil jij je kinderen graag verwennen met het coolste schietspeelgoed dat verkrijgbaar is? Dan zijn de blasters en pijlenboog van Nerf de beste keuze! Laat je kind even zijn of haar eigen held zijn tijdens het buiten spelen met vriendjes en genieten van dit veilige speelgoed. Met de geweldige blasters of pijlenboog worden ze even een echte actiefiguur en kunnen ze hun energie lekker kwijt. Laat hen met elkaar het gevecht aangaan en kijken wie er wint. De munitie is gemaakt van zacht schuim, dus iedereen is veilig!

Hoe werkt een Nerf

De Blasters van Nerf zijn er in veel verschillende soorten en maten en wij hebben diverse series in ons assortiment. Zo zijn de N-strike Modulus en N-strike Elite serie de oudste maar nog steeds heel populaire blaster series die al sinds 2004 op de markt zijn. De Zombie Strike blasters zijn er speciaal voor kinderen die graag zombie spelletjes naspelen. Wie dacht dat Nerf blasters alleen voor jongens zijn heeft het helemaal mis: de serie Rebelle is voor meisjes ontworpen en erg populair. Waar de meeste blasters fel en opvallend van kleur zijn heeft Rebelle juist wat zachtere kleuren.

Kruisbogen en nerf waterpistool

De series die door Nerf gevoerd worden bestaan niet alleen uit blasters maar bieden ook geweldige kruisbogen. Met dit prachtige schietspeelgoed kun je zonder herladen meerdere pijltjes afvuren op doelwitten die op een behoorlijke afstand van je vandaan staan. De pijlen worden automatisch geladen en kunnen bijna niet missen. Je kind zal het geweldig vinden en graag vrienden en vijanden verrassen met deze geweldige kruisbogen. Wie weet wint hij of zij direct het gevecht!

Goedkoopste nerf pijltjes

De blasters van Nerf hebben uiteraard munitie nodig en dat zijn de darts en discs. Die worden bij iedere blaster meegeleverd maar natuurlijk wil jouw kind er zo veel mogelijk! Bekijk daarom ons assortiment en maak daarin je keuze die past bij de blaster. Wil je pijlen bestellen voor de kruisbogen? Ook die hebben wij op voorraad. Alle munitie van Nerf is gemaakt van zacht kunstschuim en juist dan maakt dit speelgoed zo leuk en veilig. Wil je toch het zekere voor het onzekere nemen en de ogen van je kind beschermen? Kies dan voor een Vision Gear en je weet zeker dat je kind weer lachend thuiskomt.

  Laden...