Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
 • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Bezorging via PostNL
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Muurstickers kopen? Ontdek het in onze webshop!

Muursticker

Een muursticker geef je een kinderkamer eenvoudig een nieuwe uitstraling. Voor de babykamer zitten er mooie muurstickers bij, zoals een mooie muursticker boom. Een beetje creativiteit hebben, een mooie set muurstickers bestellen is voldoende voor een mooi resultaat. De prachtige muurstickers voor de kinderkamer  zijn een lust voor het oog. Een leuke muursticker  voor de babykamer! We hebben een mooie online collectie muurstickers van diverse thema's. Kijk rustig rond!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Muurstickers

Je kunt muurstickers alleen gebruiken op een gladde, egale en droge ondergrond. Je kunt niet op alle soorten muren gebruik maken van muurstickers. Mocht je  twijfelen, test dan eerst of de muur waar je de muurstickers op gaat plakken wel geschikt is. Je kunt dit doen door een stukje restmateriaal van de sticker op de muur te plakken en te kijken of deze na een paar dagen niet heeft losgelaten en nog goed hecht. Heel belangrijk is dat geverfde muren lang genoeg doorgehard zijn.

Let er op dat de muur van je pasgeverfde babykamer of kinderkamer eerst moet uitdampen. Ook bij gestuckte muren geldt dat je ze eerst goed moet laten drogen. Als de muren van de kinderkamer niet goed droog zijn, dan zullen de muurstickers niet goed hechten of na verloop van tijd los laten. Dit komt door het vocht dat nog uit de muur komt. Dit is heel belangrijk. Het zou ten slotte zonde zijn als de muurstickers in je pas ingerichte babykamer meteen weer los laten. Zorg ervoor dat de ondergrond helemaal schoon en vetvrij is. Maak de ondergrond met een schone doek of een geschikt reinigingsmiddel (afhankelijk van de ondergrond) schoon. Het beste is dat het bij het plakken minimaal 15 graden is in de betreffende ruimte en dat je de muursticker voor het plakken minimaal 24 uur uitgerold laat liggen. Bepaal waar de muurstickers op de muur moeten komen. Markeer de plek en afmetingen met wat afplaktape. Zo zorg je er voor dat je in één keer goed plakt en het ‘plaatje’ krijgt wat je in gedachten hebt.

  Laden...