Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Motoriekspeelgoed kopen? Kijk dan snel in onze webshop!

Motoriek- en leerspeelgoed voor de jonge ontdekkers

Bouwspeelgoed, hobbelpaarden en leercomputers: voor de grove en fijne motoriek

Baby en peuterspeelgoed is heel belangrijk voor de ontwikkeling. Voor je kindje is het één groot spel. Jij ziet je kleintje groeien en steeds meer kunnen. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment motoriek- en leerspeelgoed in onze online speelgoedwinkel.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leuk Motoriek- en leerspeelgoed voor je baby of peuter

Je meisje speelt de mooiste liedjes op haar speelgoedpiano onder begeleiding van haar broertje met de tamboerijn. Muziek speelgoed maakt van elke dag een feest. Dansen mama en papa!

Je kleine spruit stapt trots door de kamer met haar loopwagen. Haar knuffels zitten vrolijk in de bak. Je zoontje is een coole ridder op zijnhobbelpaard, onderweg naar zijn kasteel dat hij zelf gebouwd heeft met de houten blokken van Jouéco. Aan fantasie geen gebrek.

Samen speel je het hengelspel en maak je de mooiste puzzels, gezellig met de hele familie aan tafel. Voor zolang het duurt, want je kleintje heeft zijn leercomputer ontdekt. Even mijn mail kijken, mama! Papa, wil jij me bellen of de vergadering doorgaat? Ja, je kleintje is soms net een kopie van jou. Met interactief speelgoed kan je kindje het 'echte' leven naspelen. En jij geniet, want wat kunnen ze al veel.

  Laden...