Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Moederdag tips? Kijk dan snel in onze webshop!

Moederdag komt er weer aan! Hét moment om moeders flink te verwennen met een zelfgemaakt Moederdag cadeau. Grotere kinderen gaan zelf aan de slag om het meest originele cadeau voor hun moeder te knutselen, kleintjes worden geholpen door hun creatieve papa’s. De dagen voor Moederdag hangt er spanning in huis, kleuters ontwijken vragen over wat ze op school hebben gedaan en de kamer van je tiener is hermetisch afgesloten. Moeders horen er even niet bij. In het diepste geheim worden de mooiste Moederdag cadeaus geknutseld. In onze online speelgoedwinkel vind je originele Moederdag cadeaus om zelf te maken of te versieren. Verf, papier en andere knutselmaterialen vind je bij het knutselen.

Moederdag ontbijt

Aangebrande croissantjes, een hagelslagspoor van de keuken naar de slaapkamer en sinaasappelschillen op het aanrecht. Vaders, het is Moederdag! Tijd om samen met je kinderen hun moeder te verrassen. Met je kleuter maak je een heerlijk Moederdag ontbijt, terwijl je tiener nog de laatste regels van haar Moederdag gedicht schrijft. Bloemen worden in de beschilderde bloempot gezet, de eitjes in het zelfgemaakte mandje gestopt en de servetjes gaan in de zelfgeschilderde servethouder. Wat een vrolijkheid in huis!

Origineel Moederdag cadeau

Het is niet gemakkelijk om ieder jaar weer een origineel Moederdag cadeau te verzinnen. Bij Zippytoys doen we ons best om je te helpen met de meest creatieve Moederdag ideeën. Je dochtertje kan een houten sieradenkistje versieren en je zoontje een vogelhuisje verven in de favoriete kleuren van z’n mams. Voor een fanatieke lezer versier je een boekenkist, de harde werker verras je met een lieve boodschap op een krijtbord beker en de kookliefhebber geef je een schort en pannenlap met je eigen tekening erop. Een van de meest originele cadeaus voor moeders is de zelfgemaakte sneeuwbol, die je kunt vullen met water en glitters.

Moederdag knutselen scholen

Niet alleen thuis, maar ook op school wordt er druk geknutseld voor Moederdag. Heb jij alle nodige knutselmaterialen voor Moederdag al in de klas? In onze online speelgoedwinkel vind je de leukste Moederdag cadeau ideeën die je samen met je klas kunt maken. En je kunt in onze online speelgoedwinkel alle knutselmaterialen in grote aantallen kopen. Meer knutselspullen als schoolverf, scharen, papier, verfschorten en lijm vind je bij knutselen.

Zippytoys: dé online speelgoedwinkel voor Moederdag knutselen

Wil je een origineel en super leuk Moederdag cadeau maken? Snuffel dan eens rond in ons uitgebreide assortiment knutselspullen. Op deze pagina vind je speciale Moederdag cadeaus die je zelf kunt pimpen. Wil je iets heel anders doen? Kijk dan eens bij de knutselsets. Hiermee maak je de mooiste mozaïeken, kun je keramiek schilderen en zelf een sieraad voor je moeder in elkaar knutselen. Succes met het maken van je Moederdag cadeau!

  Laden...