Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
  • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Bezorging via PostNL
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Minions kopen? Bekijk onze Minions speelgoed!

Minions

Beleef de avonturen van de Minions, samen met Kevin, Stuart en Bob.  Bekijk hier op Zippytoys de meest uiteenlopende Minions artikelen van schetsboeken, kussens, tassen en nog veel meer.  Pak je Minion rugtas in en ga met je vrienden op reis naar het onbekende en beleef allerlei avonturen.

Minions

De Minions zijn de hulpjes van Gru en waanzinnig populair geworden dankzij de twee Despicable Me-films mede daardoor dachten de bedenkers dat het publiek wel zou willen weten waar die gele opdondertjes vandaan kwamen.

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken. De Minions Kevin, Stuart en Bob gaan op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.

De drie raken verzeild in een verschillende spannende avonturen dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: de vrouwelijke superschurk Scarlett Overkill. De Minions reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren 60. Uiteindelijk belandt het trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

  Laden...