Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Mini loco kopen? Bekijk Mini loco hier!

Het Loco leerspel voor kleuters wordt Loco Mini genoemd. Loco Mini bestaat uit een smalle en lange leerdoos met 12 stenen. Met deze versie van Loco heeft jouw kleuter urenlang speelplezier. De vele opdrachtboekjes zijn uitdagend en interessant en dat is precies wat een kind van deze leeftijd nodig heeft. Kleuters zijn leergierig en houden van afwisseling. Met de vele onderwerpen in de boekjes en de leuke denkspelletjes doe je hen een groot plezier.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hoe werkt Mini loco?

Loco Mini bestaat uit een basisdoos van stenen met cijfers van één tot en met twaalf. De bijbehorende boekjes bevatten steeds twaalf vragen of opdrachten. De antwoorden bestaan uit twaalf keuze mogelijkheden. De stenen moeten op de juiste plek worden gelegd. Heeft je kind bij alle twaalf vragen of opdrachten de juiste keuze gemaakt? Dat kan het zelf controleren door de doos ondersteboven te draaien en opnieuw te openen. De achterkant van de stenen bevat namelijk een bepaalde vorm in de kleur rood, groen of blauw. Al de stenen bij elkaar vormen een mooi patroon als de antwoorden goed zijn.

Loco Mini is leerzaam

Het Loco Mini leerspel is een fantastische uitdaging voor kleuters. Natuurlijk vinden ze het leuk de opdrachten uit de vele verschillende boekjes te maken. Maar misschien nog wel leuker is de spanning van de beloning. Zijn alle antwoorden goed? Heb ik alles wel begrepen? Omdat ook kleuters graag beloond worden zullen ze enorm hun best doen en zich goed concentreren op de vragen of opdrachten. En daarmee leren ze uitstekende vaardigheden die later goed van pas kunnen komen!

Ons assortiment Loco Mini

Ook voor Mini Loco hebben wij een groot assortiment op voorraad. Uiteraard kun je bij ons de basisdoos bestellen, eventueel in de vorm van een starterspakket met opdrachtenboekjes. Deze boekjes zijn enorm divers. Wil je je kind alles laten leren over verkeer, rekenen, tellen, lezen, taal, puzzelen, klokkijken en het maken van tafels? Dat kan met Loco Mini van Dora, Diego, Buurman en Buurman, Kikker, Pip, Pluk en Floddertje en ga zo maar door. Zo wordt spelen met Loco wel heel erg leuk!

  Laden...