Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Mepal waar te koop? Speelgoedwinkel Zippytoys

Mepal schoolbekers, broodtrommels en drinkflessen voor alle school gaande kinderen

Ben je op zoek naar lekvrije Mepal schoolbekers, drinkflessen, waterflessen of Mepal broodtrommels? Bij Zippytoys kun je terecht en vind je alles wat je zoekt! Wij van Zippytoys zijn ons bewust van duurzaam ondernemen, vandaar dat wij ook blij zijn om de producten van Mepal in onze winkel en webshop te mogen aanbieden. Mepal ontwikkeld al jaren lang duurzame producten welke veilig en milieu vriendelijk zijn. De producten van Mepal zijn 100% BPA vrij, mogen in de vaatwasser en zijn geschikt voor contact met levensmiddelen. Alle prodcuten welke Mepal produceerd, worden in Nederland ontworpen en gemaakt met 2 jaar product garantie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mepal schoolbeker met naam en lekvrij

Een perfecte schoolbeker is lekvrij, makkelijk schoon te maken en makkelijk in gebruik. Doordat kinderen dagelijks gebruik maken van schoolbekers, moeten ze bestand zijn tegen lekken en slijtage, dus eigenlijk onverwoestbaar, dan komen we al gauw terecht bij de Mepal schoolbekers. De schoolbekers zijn 100% lekvrij, eenvoudig te openen en kunnen wel tegen een stootje. De schoolbeker kunnen de kinderen echt overal mee naar toe nemen, school, zwemles, de speeltuin het maakt niet uit, vul de beker met 300ml water, ranja of wat anders lekkers en de kinderen hebben de hele dag drinken bij zich. Wat voor ouders wellicht het grootste voordeel is, dat de drinksbekers school die niet lekken, waardoor de schooltassen ook lekker schoon blijven.

Mepal drinkbeker met naam

Ben je op zoek naar lekvrije drinkbekers, bekijk dan onze uitgebreide collectie drinkbekers met handige Pop-up dop. Drinkflessen zijn altijd handig om mee te nemen naar buiten activiteiten of om gewoon mee naar school te nemen. Kinderen vinden de Pop-up drinkflessen erg eenvoudig te gebruiken, druk 1 keer op de dop en de kinderen kunnen al drinken, zodra ze klaar zijn met drinken drukken ze de dop weer in, lekker makkelijk en lekvrij. De Mepal drinkflessen kun je uiteraard vullen met allerlei drankjes, maar voor de kinderen is het meest mooie van deze drinkflessen, dat ze te gebruiken zijn voor zuivelproducten en na gebruik makkelijk zijn schoon te maken of met de hand of op het bovenste rek van de vaatwasser. Of wellciht wil je je eigen naam op de drinkfles, kijk dan bij Mepal voor de mogelijkheden.

Duurzame Waterflessen van Mepal

Ook bij Mepal heeft men niet stil gezetten en hebben de ontwerpers een mooie, coole waterfles ontworpen, geheel van deze tijd. Deze nieuwe waterfles past geheel in het gedachtegoed van Mepal, duurzaam, eenvoudig te gebruiken, makkelijk schoon te houden en tegen een stootje kunnen. De laatste jaren is er voor geschreven en gezegd over de grote hoeveelheid plastic wat in het milieu terecht komt, daar heeft Mepal deze duurzame waterfles voor bedacht, nu hoeven kinderen geen plastic waterflesjes mee te nemen en weg te gooien, deze waterfles kan gewoon mee naar huis, in de vaatwasser en weer hervullen. Erg praktisch aan deze nieuwe waterflessen zijn de lekvrije dop en dat de flessen transparant zijn, waardoor je altijd kan zien hoeveel drinken je nog heb.

Mepal Broodtrommel met naam

De Mepal broodtrommels zijn de ideale lunchboxen voor school gaande kinderen, je kunt bij elke broodtrommel een bijpassende lekvrije beker of Pop-up drinkbeker kopen. Kinderen nemen van alles mee naar school, uiteraard wil je als mama dat alles goed verpakt is en willen kinderen dat het in een leuke broodtrommel en schoolbeker zit. Nou dan ben je bij Zippytoys aan het juiste adres, met de producten van Mepal kunnen kinderen een leuke broodtrommel met beker van hun favoriet uitzoeken. Om een nog gevarieerde lunch mee te kunnen nemen heeft Mepal voor elke broodtrommel een uitneembaar "bentobakje' ontworpen, hierdoor kunnen je zowel fruit, worst of blokjes kaas meegeven zonder dat het elkaar aanraakt, blijft het lekker vers en fris. Mochten kinderen alleen boterhammen mee willen nemen dat haal je het "bentobakje"er gewoon uit. Of een je eigen naam op de broodtrommel, kijk bij Mepal voor de mogelijkheden.

  Laden...