Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Memory kopen? Bekijk memory in de online webshop!

Het memory spel, wie kent het niet. Bijna iedereen is er groot mee geworden en dat is logisch, want het is een fantastisch spel. Memory doet een beroep op je geheugen. De kaartjes van het spel liggen ondersteboven op de tafel en spelers mogen om de beurt een kaartje omdraaien. Heb je twee dezelfde? Dan heb je een paar. Hoe vaker kaartjes omgedraaid worden, hoe beter je ze kunt onthouden. De bedoeling van het spel is natuurlijk zo veel mogelijk paartjes bij elkaar te vinden. Degene met de meeste paren is de winnaar.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Memory bestellen?

Memory kun je spelen op vele manieren. Natuurlijk kent iedereen de traditionele manier van memory spelen. Daarbij worden alle kaartjes netjes in rijtjes op tafel gelegd en mogen spelers om de beurt proberen paartjes te vormen. Maar memory kan ook op andere manieren gespeeld worden. Memory betekent geheugen en dus is het echt een spel waar je je geheugen mee traint. Dat kun je uiteraard op verschillende manieren doen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook spellen waarbij je dingen verbergt. Een leerzame en speelse variatie op het memory spel.

Memory is leerzaam

Het spelen van een memoryspel is enorm leerzaam. Niet alleen omdat je er je geheugen mee traint, maar ook omdat je probleemoplossend moet leren denken. Tenslotte moet je bepaalde strategieën ontwikkelen om het spel goed te kunnen spelen. Kris kras kaartjes pakken is lastiger te onthouden dan via een vast patroon spelen. Daarom bevordert memory ook de creativiteit. Daarnaast stimuleert memory natuurlijk de motoriek van de allerkleinsten. Het oppakken van een kaartje is voor hen best nog een lastige opgave.

Groot assortiment

Omdat het zo'n bekend en populair spel is hebben wij veel verschillende soorten memory spellen in ons assortiment opgenomen. Zo maken wij iedere klant bij met een fantastisch spel. Ben jij op zoek naar een leuk en leerzaam spel voor je kind? Bekijk dan eens de vele mogelijkheden op onze website. Of je nu kiest voor Disney figuren, televisiehelden, Cars, Nijntje of een algemeen onderwerp, kinderen zijn altijd blij met een leuk memory spel. Het is tenslotte ook ontzettend gezellig en spannend om het te spelen.

  Laden...