Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Leuke meisjesfietsen koop je in onze webshop!

Fietsen met zijwieltjes, omafietsen, transportfietsen: hip en veilig

Meisjes zijn al vroeg zelfstandig en willen het liefst alles zelf doen. Wat is er leuker dan een eigen fiets? Jij denkt waarschijnlijk aan de veiligheid, zij aan hoe ze zo hip mogelijk op het schoolplein verschijnt. Bij Zippytoys hoef je hier niet tussen te kiezen. Alle meisjesfietsen zijn veilig, betrouwbaar en super hip. Zo laat jij je meisje met een veilig gevoel op haar fiets stappen en is zij trotser dan ooit. Meisjes fietsen het liefst op een leuke hippe fiets. Al onze meisjesfietsen zijn dan ook voorzien van leuke en hippe kleuren.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Meisjesfietsen

Kleurrijke meisjesfietsjes van Disney Frozen voor je kleinste, hippe omafietsen voor je diva en stoere transportfietsen voor je (aanstaande) puber, je vindt ze allemaal in onze online speelgoedwinkel. Duikt je dochter liever de bossen in met een mountainbike? Kijk dan eens bij onze stoere, stevige MTB-fietsen. Het is belangrijk om de juiste maat meisjesfiets te kopen. Bij de jongensfietsen vind je een maattabel per leeftijd en tips waar je op moet letten bij het kiezen van een kinderfiets. Heb je toch niet de goede maat fiets gekozen? Dan is dat geen probleem. Je kunt de fiets terugsturen en de juiste maat bestellen.

Is je kind tussen de 3 en 4,5 jaar en/of heeft het kledingmaat 86-98, kies dan voor 10 inch.

Is je kind tussen de 3 en 5 jaar en/of heeft het kledingmaat 92-104, kies dan voor 12 inch.

Is je kind tussen de 4 en 6 jaar en/of heeft het kledingmaat 104-110, kies dan voor 16 inch.

Is je kind tussen de 6 en 8 jaar en/of heeft het kledingmaat 122-128, kies dan voor 20 inch.

Is je kind tussen de 8 en 10 jaar en/of heeft het kledingmaat 134-140, kies dan voor 24 inch.

Kinderfietsen vind je bij Zippytoys in verschillende maten en kleuren. Voor meisjes zijn er prachtige kinderfietsen van Disney Frozen of fietsjes met vrolijke gekleurde bloemetjespatronen. Een Denim-look omafiets is populair bij de wat oudere meiden. Nederland is een echt fietsland. Je bent dus nooit te jong om te leren fietsen. Zodra je zelfstandig kunt fietsen kun je er lekker op uit dus bestel nu jouw eigen kinderfiets!

  Laden...