Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Meccano kopen? Bekijk Meccano in onze webshop!

Meccano

Heb jij al kennis gemaakt met Meccano? Dat moet je zeker doen! Meccano kent een heel andere manier van bouwen dan constructies met bouwstenen. Met Meccano maak je niet alleen de meest bijzondere constructies, maar leer je ook enorm veel over techniek. Met de metalen plaatjes, schakels, schroefjes en moertjes bouw je de mooiste gebouwen of voertuigen op schaal na. Natuurlijk maak je er de meest prachtige creaties mee. Met Meccano kun je eindeloos spelen en variëren en blijf je geïnspireerd om je creativiteit te gebruiken. Je kunt zelfs robots maken en die programmeren!

Meccano: voor jong en oud

De bouwwerken van Meccano lijken ingewikkeld, maar kunnen door kinderen vanaf vijf jaar al gebouwd worden. Op deze leeftijd kan dan ook begonnen worden met de beginners sets zoals bijvoorbeeld de motor, step of helikopter. Heeft jouw kind al voldoende ervaring opgedaan en is het inmiddels wild enthousiast geworden van het bouwen en de prachtige resultaten van de Meccano sets? Dan kan het overstappen op de wat ingewikkelder sets of een multi set waarmee diverse leuke bouwwerken te maken zijn.

Meccano: prachtige constructies

Natuurlijk zijn er ook sets waar echt veel tijd en energie in gaat zitten. Heerlijk voor de grotere kinderen, maar ook volwassenen wagen zich er regelmatig aan. Het Meccano Empire State Building pakket bijvoorbeeld, of de Meccano Ferrari 488 of Lamborghini Huracan zijn pakketten waar veel gezellige uurtjes in gaan zitten. Ideaal voor een lange middag speelplezier of een weekendje lekker bouwen.

Robots van Meccano

Wil je je kind iets extra speciaals cadeau doen van Meccano? Denk dan eens aan een Micronoid robot. Dit geweldige pakket leert kinderen op een eenvoudige maar vooral leuke manier te programmeren. De robot moet eerst in elkaar gezet worden en kan vervolgens met simpele programmeer instructies voortbewegen of het hoofd laten bewegen. Deze leuke Micronoid robot reageert bovendien op geluid en kan dansen. Hij communiceert zelfs met andere Micronoids!

  Laden...