Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Maxi loco kopen? Maxi loco bekijk je in ozne webshop!

Heb je kinderen op de basisschool en wil je ze laten wennen aan huiswerk maken? Dan is Loco een perfecte oplossing. Loco Maxi is een leuke stap tussen leren voor school en het spelen van een spel. Kinderen vinden het altijd leuk de opdrachtjes te maken, over welk onderwerp dan ook. Het is weer eens iets anders dan een digitaal scherm en de schoolresultaten verbeteren er ook nog eens van. Loco Maxi is ook ideaal om even mee te nemen. Een garantie tegen verveling op visite, in de auto en zelfs op reis!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoe werkt Maxi loco?

Het Loco leerspel bestaat uit een basisdoos met stenen en opdrachtenboekjes. De vierentwintig genummerde stenen van de basisdoos worden verdeeld over de vakjes in de doos, al naar gelang het antwoord op de vraag. De achterzijde van de Loco stenen hebben een vorm in een bepaalde kleur. Zijn alle vragen beantwoord of alle opdrachten gemaakt en zitten alle stenen in de doos? Dan gaat de doos dicht en wordt hij ondersteboven gedraaid. Als hij daarna geopend wordt zie je een bijzonder patroon. Zijn er wat verkeerde antwoorden gegeven, dan zie je dat daar direct in terug.

Zelfstandig werken met Loco Maxi

Het leuke van Loco Maxi is dat kinderen er helemaal zelfstandig mee kunnen werken. Ze kunnen zelfs hun eigen resultaten controleren en verbeteren. Zo kunnen ze zonder pen, boeken of schriften al snel een lastige les leren. Willen ze meer zelfvertrouwen krijgen, dan oefenen ze gewoon een paar keer extra. Een les of opdracht is snel gedaan en het omdraaien van de doos is altijd weer spannend. Heb ik alle vragen wel goed?! Hoe ziet het patroon er uit?! Alleen daar al om zijn kinderen gek op Loco.

Ons assortiment Loco Maxi

Ons Loco Maxi assortiment is groot en interessant. Uiteraard kun je bij ons de basisdoos met vierentwintig stenen bestellen. Maar we hebben natuurlijk ook veel leuke boekjes met opdrachten en vragen. Wil je kind zich verder ontwikkelen op een bepaald gebied? Wil je het meer zelfvertrouwen geven door af en toe te oefenen met de basisstof? Dan kun je veel verschillende Loco opdrachtenboekjes bestellen met opdrachten voor rekenen, spelling, tafels, Engels, topografie of verkeer. Je kind zal zich uitstekend vermaken.

  Laden...