Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Leuke, stoere loopfiets kopen? Wandel door onze webshop!

De loopfiets. Door met de loopfiets te "fietsen' leert je peuter het behouden van het evenwicht, handig voor het echte werk later! De fietsen zijn zo gebouwd, dat je peuter met de benen en voeten stevig aan de grond staat en ze het sturen goed onder de knie krijgen. De luchtbanden zorgen voor extra fietscomfort. Een goed begin is het halve werk!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderloopfietsjes

Door rond te rijden op een loopfiets ontwikkelen peuters hun beenspieren, gaan ze het gevoel voor balans ontwikkelen en komen ze in aanraking met het fenomeen richting. Want wat voor ons zo simpel is, hebben wij ooit ook moeten leren! Zittend op je loopfiets heb je alle tijd om eens rustig aan een stuur te wennen.

Loopfietsen bestellen

In onze webshop kun je de mooiste fietsjes bestellen van onder meer een loopfiets van Cars of een loopfiets van Frozen. Het oog wil ook wat en hoe klein ze ook zijn, wie kent Elsa en Lightning Mc Queen nu niet! De loopfietsen zijn gemaakt van topkwaliteit hout of stevig kunststof en bieden een veilige manier voor je kleintje om de eerste meters op te maken. Ons assortiment biedt ook leuke loopauto’s, loopmotoren of tractoren voor peuters om op rond te rijden, voor als ze wat ouder worden.

 Verken de buurt op een robuust loopfietsje van Wader of een stoere houten loopfiets. Plezier en snelheid gegearandeerd! Je kunt prachtige loopfietsen bestellen van hout of van stevig kunststof.

  Laden...