Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Leuke loopauto kopen? Loop door onze webshop!

Een leuke loopauto voor de allerkleinste

Het begin van een carriere. De loopauto. Door het huis, in de tuin of op de stoep. Ben je een taxichauffeur, of moet je naar een grote brand? Race er snel naar toe! De naam zelf zegt het al: De loopauto. Aangedreven door te lopen. Als je baby goed en stevig kan zitten en staan, kan hij al kennis maken met de loopauto. In tegenstelling tot de loopfiets, kun je hier ook met een been eronder door de bochten scheuren en lijk je nog meer op Formule-1 coureurs! Accessoires, zoals aanhangers zijn perfect om alles in kwijt te kunnen en nog meer te fantaseren. Voor binnen en buiten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Loopauto met duwstang

Een loopauto is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Daarnaast heeft een loopauto vaak handige opbergruimte voor de vele speeltjes van de kinderen. Wat uiteraard niet vergeten mag worden, kinderen vinden het geweldig  om rond te rijden in een loopauto. De wildste fantasieen komen naar boven en de mooiste verhalen worden gespeeld. Wat dacht je van een loopauto pluche draak...Op je draak de boze koning verslaan!

Loopauto baby

Loopauto's zijn er voor elk kind wat wils! Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er...Een echte houten brandweermodel loopauto? Of een heuse loopauto met echt slot en een dak? Bekijk dan de Little Tikes Cozy Coupe! Voor jongens en meisjes. Deze is ook nog handiger, omdat het loopluik dicht kan. Wel zo handig voor de echte kleintjes die op avontuur willen, of voor de moeders die een boodschap mee willen nemen...

Loopauto Retro

Retro loopauto's, prachtige retro loopauto modellen voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze waanzinnig mooie retro loopauto's zijn zeer gewild als kraamkado of voor de 1e verjaardag van je kindje. De metalen retro modellen zijn gespoten in trendy kleuren. Deze Frans-Nederlandse retro loopauto is echte nostalgie. Niet alleen kinderen zijn gek op deze retro racers! Spot de mooie Nijntje Metalen Loopauto retro nijntje loopauto voor een reis door de tijd.

  Laden...