Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Loco Quiz Spel

Ben je van plan Loco Quiz aan te schaffen? Of je nu een schooljuf of -meester bent of een ouder, je zult dit product absoluut waarderen. Met Loco Quiz kunnen kinderen oefenen wat ze op school hebben geleerd of dingen te weten komen die op school niet aan bod zijn gekomen. Heb jij een nieuwsgierige peuter, kleuter of een al wat groter kind op de basisschool? Dan zal het zeker aan zijn of haar trekken komen met een Loco Quiz waaier of doosje. Beide bevatten veel informatie en interessante weetjes maar vooral veel vragen én antwoorden. Een unieke garantie voor urenlang speelplezier!

Wat staat er in een Loco Quiz?

De Loco Quiz waaiers staan vol vragen én antwoorden over verschillende onderwerpen die helemaal in de belevingswereld van kinderen passen. De waaiers zijn dan ook bedoeld voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen er veel van leren en plezier aan beleven. De Loco Quiz doosjes zijn gemaakt als aanvulling op het basisschool onderwijs. Er wordt lesstof in herhaald en kinderen kunnen er op een speelse manier lesstof mee oefenen. Beide versies zijn populair bij kinderen van alle leeftijden. Waar je voor kiest hangt uiteraard af van interesse en leeftijd.

Loco quiz waaier

Maak je regelmatig een wat langere auto- of treinrit of ga je af en toe ergens op visite waar je kind zich verveelt? Dan is de Loco Quiz waaier ideaal! Natuurlijk is Loco Quiz ook interessant om thuis te doen, of op een feestje met vriendjes of vriendinnetjes. Wil jouw kind alles weten over het menselijk lichaam, planeten of dolfijnen? Is je zoon of dochter gek op paarden, vogels of ridders en piraten? Dan zijn de Loco Quiz waaiers een geweldige en interessante uitdaging waar ze veel plezier aan zullen beleven.

Loco quiz groepen

Naast de Loco quiz waaiers bestaan er ook Loco quiz doosjes. Er zitten kaartjes met vragen in over de stof die tijdens een schooljaar aan bod komt. Zo kunnen kinderen veel lesstof oefenen en herhalen op het gebied van rekenen, spelling, topografie, geschiedenis, natuur en vele andere onderwerpen. Per schoolgroep bestaat er één Loco Quiz. Waar je voor kiest is afhankelijk van het niveau van je kind. Voor ouders zijn deze doosjes ook interessant om hun kind te volgen. Je kunt er namelijk goed uit opmaken wat je kind leert op school en hoe ver het al is met de lesstof.

  Laden...