Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
 • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Loco Leerspel

Het Loco leerspel, wie is er niet groot mee geworden? Of je het nu thuis hebt gespeeld of op school, iedereen is er wel eens mee bezig geweest. Het Loco leerspel bestaat al veertig jaar en dat is niet voor niets. Het is dan ook een ontzettend leuke en speelse manier om vaardigheden aan te leren. Zonder moeite leert ook jouw kind te oefenen met schoolse taken en kan het zichzelf controleren. Natuurlijk wil je kind het patroon goed hebben als de doos omgedraaid wordt. Daarom doet het extra zijn of haar best de juiste antwoorden te geven.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Loco leerspel voor iedereen

Hoe oud je kind ook is, het kan zichzelf al snel lekker bezig houden met Loco. Voor iedereen tussen de 2 en 12 jaar is er een passende doos met leuke opdrachtjes. Met het Loco leerspel kun je leren over taal, rekenen en lezen, maar ook over verkeer, landen, aardrijkskunde en nog veel meer. De manier waarop Loco gespeeld moet worden maakt het extra aantrekkelijk. Je hebt er niemand anders voor nodig behalve jezelf en je wordt steevast beloond als je opdrachten goed hebt uitgevoerd.

De basisdoos van het Loco leerspel

Het leerspel bestaat uit een basisdoos met vierkante stenen. De hoeveelheid stenen hangt af van de leeftijd van je kind. Bij het peuterspel Loco Bambino bevat de basisdoos loco zes stenen, kleuters gebruiken met Loco Mini 12 stenen. Zit je kind in groep drie of hoger? Dan kan het met het Loco Maxi leerspel de basisdoos met 24 stenen in gebruik gaan nemen. Om het Loco leerspel te kunnen spelen heb je de basisdoos nodig, maar ook verschillende boekjes met opdrachten.

Hoe het Loco leerspel werkt

Heb je nog nooit kennis gemaakt met het loco leerspel? Dan leggen we je graag uit hoe het werkt. De loco basisdoos heeft een aantal stenen voorzien van cijfers of symbolen. In de opdrachtenboekjes staan vragen die beantwoord moeten worden door de stenen op de juiste plek in de basisdoos te leggen. Zijn alle antwoorden gegeven? Dan mag de Loco doos ondersteboven gedraaid en geopend worden en is er op de stenen een patroon zichtbaar dat duidelijk maakt of de antwoorden goed zijn. Zo wordt leren wel heel erg leuk!

  Laden...