Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Loco bamino kopen? Bekijk ze in onze webshop!

Loco Bambino is het Loco leerspel voor de allerkleinsten. Peuters kunnen zich hier heerlijk mee vermaken. Op deze leeftijd zijn kinderen al enorm leergierig. Daarom zijn peuters vaak gek op Loco Bambino. Met de leuke visuele opdrachten kunnen ze op een speelse manier kleuren, vormen en zelfs woorden ontdekken. Heb jij een kleintje dat continue bezig is de wereld te ontdekken? Dan zal het vast veel plezier beleven aan Loco Bambino. Het is gemakkelijk in gebruik en staat garant voor veel plezier!

Loco Bambino, hoe werkt het?

Loco Bambino bestaat uit een basisdoos van 6 stenen met plaatjes. Aan de ene kant van de steentjes staat een symbool, aan de andere kant vind je gekleurde bolletjes. Je peuter kan met kleine opdrachtjes kiezen wat het doet met de steentjes. Op welk open plek in de doos moet het plaatje op de steen? Wat is het volgende plaatje in de rij? Zo leert je kind zelf logisch nadenken, en dat is een handige vaardigheid als het later leert rekenen. Uiteraard kan je kleintje de antwoorden zelf controleren door de doos ondersteboven te keren. Een geweldige stimulans!

Ons assortiment Loco Bambino

Loco is al jaren het meest gebruikte leersysteem voor thuis, voor grote maar ook voor kleine kinderen zoals peuters. Daarom is ons aanbod in de verschillende Loco basisdozen en opdrachtenboekjes groot. Heb jij een peuter thuis en wil je hem of haar graag laten spelen met Loco Bambino? Dan heb je de keuze uit veel verschillende soorten opdrachtenboekjes. Tevens bieden we starterspakketten aan met zowel de basisdoos als opdrachtenboekjes. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Opdrachtenboekjes Loco Bambino

Peuters zijn ontzettend leergierig. Ze hebben natuurlijk ook nog heel wat te leren. Vormen, kleuren, tellen, logisch nadenken, concentreren, het zijn allemaal onderdelen van het Loco Bambino leerspel. Om het voor kleuters extra leuk te maken zijn er niet alleen verschillende soorten opdrachten verkrijgbaar. De boekjes kun je ook krijgen in verschillende uitvoeringen, zoals het Zandkasteel, Sesamstraat of Woezel en Pip! Zo wordt Loco Bambino spelen helemaal een feest voor je kleintje!

  Laden...