Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Leren lezen boeken kopen? Bestel leer en leesboeken in onze webshop!

Lezen hoort leuk te zijn, maar als het boek te moeilijk is, werkt dat erg demotiverend en heeft het kind weinig zin meer. Ook als het boek te makkelijk is, is het niet uitdagend genoeg en verveelt het snel. Daarom zijn de AVI's bedacht. Technisch leren lezen, op ieders niveau, dat is waar iedereen het meest blij van wordt. Daar krijg je een betere woordenschat van en begrijp je beter wat er staat. Daardoor leer je vlotter en netter lezen en daar word je later weer blij van. Dus AVI- Leren Lezen is een goed bedacht systeem, voor ieder niveau!Leren lezen boeken

AVI-lezen, leesspelletjes en begrijpend lezen: leren lezen met plezier

Voor je gevoel heb je net het eerste babyboekje voorgelezen en nu leest je kind jou al voor. Heel bijzonder. Wil je je stoere zoon helpen bij het leren lezen en je dochtertje laten zien dat lezen toch echt heel leuk is? Kijk dan eens in rond in onze online boekenwinkel. We hebben dit gedeelte van Zippytoys ingedeeld in AVI-niveaus, zodat je snel en gemakkelijk ziet welke boeken geschikt zijn voor jouw kind.

AVI-niveaus

Je leert alleen lezen, als je leest op je eigen niveau. Maar wat is het juiste niveau? En welke boeken horen daar dan bij? Om deze vragen te beantwoorden en het voor ouders én leraren gemakkelijker te maken om boeken voor kinderen uit te kiezen, is het AVI-systeem ontwikkeld.

Op school bekijken ze welk AVI-niveau je kind heeft en daarmee kun je samen met je kind boeken uitkiezen. Het AVI-niveau kan per kind verschillen. Gemiddeld kun je onderstaand schema aanhouden:

Groep 3: AVI Start-M3-E3 Groep 4: AVI M4-E4 Groep 5: AVI M5-E5 Groep 6: AVI M6-E6 Groep 7: AVI M7-E7 Groep 8: AVI Plus M betekent ‘midden’ en E betekent ‘eind’ van het schooljaar.

We hebben naast de AVI-boeken ook leuke taal- en leesspelletjes en oefenboeken voor begrijpend lezen. Leesplezier verzekerd!

  Laden...