Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Legpuzzels kopen? Bekijk onze legpuzzel webshop!

Ben jij een liefhebber van legpuzzels of zijn je kinderen gek op het maken van een legpuzzel? Wij hebben een uitgebreid assortiment legpuzzels waar iedereen blij van wordt. Het maken van een legpuzzel is ontspannend en leuk. Wie kent die lange winteravonden niet waar de legpuzzel altijd klaar ligt op tafel om opgelost te worden? Zelfs de kleinsten wagen zich aan een moeilijke legpuzzel en zijn reuze trots als ze het passende stukje gevonden hebben. Ben je op zoek naar een leuke legpuzzel? Onze collectie legpuzzels is groot. We hebben ze voor alle leeftijden en in veel soorten en maten. Bekijk daarom snel ons assortiment!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Legpuzzels voor kinderen

Zowel grote als kleine kinderen vinden het maken van een legpuzzel fantastisch. Het bij elkaar zoeken van de juiste kleine stukjes en het vinden van een paar maakt hen trots en blij. Natuurlijk puzzelen ze eerst de rand, en daarna vullen ze de lege binnenkant in. Puzzelen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook goed voor hun ontwikkeling. Ze leren patronen ontdekken en logisch denken. Maar het maken van een legpuzzel is vooral erg leuk. Er zijn ook ontzettend veel leuke kinderpuzzels. Leerzame puzzels, maar ook puzzels van helden en heldinnen. Of van een prachtige natuur bijvoorbeeld.

Leerzame puzzels

Vind je het leuk om je kind een legpuzzel te geven waar het niet alleen heerlijk mee kan puzzelen, maar tegelijkertijd ook iets kan leren? Dan zul je veel leuke legpuzzels vinden in ons assortiment waar je jouw kleine of al wat grotere kind enorm blij mee kunt maken. Wat dacht je van topografische puzzels van Nederland, Europa of de wereld? Zo leert je kind gemakkelijk alle landen of steden die het ook op school gaat leren! Een leuke klokpuzzel is voor de kleine kinderen een ideale manier om te leren klokkijken. Ook daarmee sla je twee vliegen in één klap!

Legpuzzels voor volwassenen

Ben je op zoek naar een puzzel voor jezelf of voor een andere volwassene die gek is op het maken van legpuzzels? Natuurlijk hebben wij ook prachtige exemplaren voor volwassenen in onze collectie. Probeer eens een bijzondere legpuzzel in 3D. Dat betekent avonden lang puzzelplezier. Wil je een leuke nieuwe uitdaging en een andere vorm van puzzelen proberen? Bekijk dan eens ons assortiment puzzels van Jan van Haasteren of de bijzondere collectie van Wasgij puzzels. Ook deze puzzels zullen je heel wat uurtjes zoet houden!

Puzzel 1000 stukjes kopen?

Puzzel maken?

Puzzel maken 1000 stukjes?

  Laden...