Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Technisch lego waar te koop, bij Zippytoys!

Lego Technic goedkoop kopen?

Speelt jouw zoon of dochter al jarenlang met lego en is hij of zij wel toe aan een nieuw niveau? Ben je zelf gek op lego en wil je graag weer eens lekker ouderwets iets bijzonders in elkaar zetten? De Lego Technic serie is er voor techneuten van alle leeftijden en biedt een serieuze uitdaging voor ervaren lego bouwers. Bouw jij je eigen auto, hovercraft, vrachtwagen of helikopter? Daarmee ontdek je tegelijkertijd hoe techniek werkt. De complexe constructies zijn er voor kinderen vanaf zes jaar, maar op deze leeftijd moet jij er misschien nog wel even bij blijven om te helpen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lego Technic - Claas Xerion 5000

Heb je altijd al een landbouwwerktuig willen besturen? Deze geweldige Lego Claas Xerion tractor is een gedetailleerde Lego Technic reproductie waar je nog veel plezier aan kunt beleven. De tractor heeft een scala aan gemotoriseerde functies zoals een roterende cabine, werkende kraanarm en uitrekbare steunvoeten. Het voertuig heeft 3 vormen van stuurmechanisme (voorwiel-, vierwiel- en zijwaarts) voor optimale wendbaarheid van de enorme tractorbanden. Deze geweldige tractor is groen-grijs-rood en kan worden omgebouwd als tractor met ploeg.

Lego Technic - Dragracer

Vindt jouw zoon dragracen helemaal te gek en houdt hij van snelle auto’s en race spelletjes? Dan is eenLego Technic Dragracer set natuurlijk geweldig om hem cadeau te doen. Deze leuke set bestaat uit twee modellen: een dragster en een dragracer met een grote V8 motor met zuigers en alles wat een auto een dragster maakt: een grote spoiler en dito uitlaat en enorme achterbanden. Wil jouw dragracer graag een wheelie uitvoeren? Als je de acceleratie op de achterwielen zet rijdt jouw dragster op twee wielen verder. Natuurlijk moet je deze dragracer wel eerst in elkaar zetten en dat is nou juist zo leuk aan deze serie. Je kunt ermee bouwen en racen!

Lego Technic - Grote Vrachthelikopter

Natuurlijk kun je met Lego Technic ook vliegen. Met een lego vracht helikopter bijvoorbeeld. Met een heuse powerfunctie motor, twee grote motoren en dubbele rotors kan hij zelfs niet alleen vliegen maar ook vracht meedragen. Met het beweegbare staartroer en de hoogteroeren lijkt het net een echte helikopter want je kunt hem bedienen met een bijgeleverde joystick. Is dat precies wat je zoekt? Bestel hem dan snel bij ZippyToys!

  Laden...