Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
  • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Bezorging via PostNL
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Lego Super Heroes kopen? Kijk in onze webshop!

Avengers verenig je! Laat de wereld je super fantasie krachten zien! Alle superhelden uit de bekende Marvel strips zijn nu uitgebracht als LEGO Minifiguur met complete bouwsets! Speel de stoere strips nu zelf na met de sets van LEGO Super Heroes!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LEGO Super Heroes

Lego Super Heroes is een thema van LEGO constructiespeelgoed, geïntroduceerd in 2011. De lijn beschikt over zowel DC Comics en Marvel Comics-karakters. Het DC Comics-gedeelte van de spoorweg werd eerst gelanceerd wordt uitgebracht in eind 2011. Het Marvel Comics-gedeelte van de spoorweg werd gelanceerd op 10 April 2012, te worden gekenmerkt samen met de 2012 film The Avengers.

LEGO Marvel Super Heroes beschikt over een origineel verhaal, overschrijding van de gehele strips van Marvel Comics. Spelers overnemen van Iron Man, Spider-Man, the Hulk, Captain America, Wolverine en veel meer Marvel personages zoals ze zich verenigen om te stoppen met Loki en een heleboel andere Marvel schurken van het monteren van een super wapen kunnen vernietigen van de wereld. Spelers zullen jagen op Cosmic Bricks als ze over LEGO Manhattan vliegen en bezoek brengen aan de belangrijkste locaties uit de strips van Marvel Comics, zoals Stark Tower, asteroïde M, een Hydra-base en de X-Mansion.

  Laden...