Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Super Heroes kopen? Kijk in onze webshop!

Lego Super Heroes - welcome to the Avengers!

The Avengers, wie kent ze niet? Deze superhelden uit de bekende Marvel strips zijn nu uitgebracht als Lego Super Heroes en laten graag iedereen hun superkrachten zien. Speel de stoere strips nu zelf na met de leuke sets van Lego Super Heroes en geniet urenlang van hun spannende avonturen. Versla Loki en jaag op Cosmic bricks met Iron Man, Spider-Man, the Hulk, Captain America of Wolverine. Vlieg over de Stark Tower, Asteroide M, de Hydra base en de X-Mansion en versla je vijanden met al je superkrachten. Heb jij er al zin in? Waarschijnlijk kun je niet wachten tot je al die spannende avonturen kunt beleven!

Lego Super Heroes - Spider-Man: Web Warriors ultiem brugduel

Oei, de Green Goblin komt er aan en als je niet snel bent heb je een probleem met de brug. Ga daarom snel het gevecht aan samen met je superhelden Spider-Man, Spider-Girl en Scarlet Spider. Wees wel voorzichtig, want Scorpion en Kraven the Hunter zijn in de buurt. Dat kan gevaarlijk worden! Gelukkig heeft de brug een verplaatsbaar wegdek, een katapult functie, een valluik en een gevangenis. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk altijd wel zult winnen van je vijanden, want met Spider-man en zijn kompanen lukt dat natuurlijk altijd!. Wat een geweldige Super Heroes set. Je kind zal zich hier vast vele uren mee kunnen vermaken.

Lego Super Heroes Killer Croc Rioolravage

Captain Boomerang en Killer Croc willen Gotham City vernietigen met hun Battle Chomper, maar gelukkig is daar Batman met zijn Bat-Tank. Het gevecht verloopt niet helemaal soepeltjes want de enorme kaken van Killer Croc en zijn gevaarlijke zwiepende staart proberen Batman en zijn team te vermorzelen. Maar natuurlijk zorg jij er voor dat het superteam met Batman, Redhood en Katana toch gaan winnen met hun sterke ramwapen, zodat Captain Boomerang en KIller Croc voorgoed opgesloten kunnen worden. Deze geweldige set van 759 stukjes is een populaire Lego Super Heroes set en wij begrijpen wel waarom!

  Laden...