Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Star Wars kopen

Lego Star Wars, een fantastische wereld

Star Wars, wie kent het niet? Als jij daar fan van bent is Lego Star Wars jou natuurlijk op het lijf geschreven. Maak je eigen ruimteschip van LEGO Star Wars en vlieg het heelal door op zoek naar nieuwe avonturen. Versla je vijanden met de favoriete karakters uit de films en verken het heelal van hier ver, ver vandaan. Natuurlijk verzin jij ook je eigen fantasieverhalen tijdens het spelen met je geliefde ruimteschepen en de leuke Lego Star Wars figuren. In iedere doos zitten ideeën voor verschillende activiteiten, allemaal garanderen ze urenlang speelplezier.

Lego Star Wars - Millenium Falcon

Als je de film Star Wars: The Force Awakens hebt gezien dan herken je hem direct: de geweldige Lego Millenium Falcon, een van de bekendste ruimteschepen uit de Saga. Het gestroomlijnde Lego ontwerp heeft diverse extra functies zoals een afneembare cockpit, laserkoepels die kunnen draaien en natuurlijk diverse wapens om indien nodig het gevecht aan te gaan. Ga op reis met Chebacca, Han Solo, Rey, Finn en Tasu Leech en verken de vele geheime mogelijkheden die dit bijzondere ruimteschip biedt. Ben je de strijd aan het verliezen? Activeer dan snel de hyperdrive en je verdwijnt binnen een seconde uit beeld!

Lego Star Wars - First Order Star Destroyer

Ook de First Order Star Destroyer beleeft geweldige intergalactische avonturen met aan boord twee droids en vijf Star Wars figuren. Ga jij mee op stap om sterren te verwoesten met Supreme Leader Snake en zijn First Order Officer, Sergeant, Stormtrooper en Pilot? Dit prachtige ruimteschip staat garant voor vele uren bouw- en speelplezier en is geschikt voor jongens en meiden vanaf negen jaar. Logisch, want de instructies liegen er niet om. Het is een enorm uitgebreide set met veel geweldige accessoires. Alleen daar al om zou je de First Order Star Destroyer cadeau doen!

Lego Star Wars, een geweldige serie voor iedereen

Of je nu wel of niet een uitgesproken fan bent van de Star Wars Saga, het is en blijft een feit dat de fantastische verhalen behoorlijk tot de verbeelding spreken. Het leuke aan deze serie is ook dat ook de kleine sets geweldige ruimteschepen te bieden hebben waar je kind heerlijk mee kan spelen zonder dat jij direct veel geld hoeft uit te geven aan een uitgebreide set. Natuurlijk zal jouw kind blij zijn met alles wat met de ruimte te maken heeft, zeker als hij of zij later graag astronaut wil worden!

  Laden...