Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Speed Champions kopen? Bekijk LEGO in onze webshop!

Lego Speed Champions, het beste van het beste

Als jouw kind van auto's houdt is Lego Speed Champions misschien wel de ultieme Lego serie om hem of haar mee te verrassen. De Speed Champions zijn - hoe kan het ook anders - de snelste raceauto's die er bestaan en je mag ze helemaal zelf in elkaar zetten. Wil jouw zoon of dochter een Ferrari, McLaren, Porsche of een Audi, Chevrolet of Ford besturen? Waar ook voor gekozen wordt, geweldig wordt het zeker. Zorg voor een vlotte pitstop in de pitstraat en laat de coureurs niet te lang wachten op nieuwe banden en brandstof. Alleen zo zijn ze gereed om elke wedstrijd te winnen!

Lego Speed Champions - Porsche 919 Hybrid en 917K met pitstraat

Deze twee Porsches met pitstraat vormen misschien wel de allermooiste set van Lego Speed Champions. De Porsche 919 Hybrid gaat de strijd aan met de klassieke Porsche 917K in een ultieme race om de beker. Natuurlijk gaan ze er helemaal voor en moeten ze onderweg in de pitstraat brandstof tanken en de wielen laten verwisselen. De auto die het snelst klaar is in de pitstraat wint natuurlijk de wedstrijd dus doe vooral goed je best. Deze geweldige set is voorzien van vele accessoires en leuke mini figuurtjes. Natuurlijk zit er ook een podium bij om te starten en finishen en een heuse race official.

Lego Speed Champions - Mercedes AMG Petronas Formula One

Als jij in het weekend regelmatig voor de buis zit om naar Formule Een races te kijken vindt jouw kind het vast ook geweldig om naast je te komen zitten en mee te kijken. Hoe cool is het dan om een complete Formule Een set cadeau te krijgen van het Mercedes AMG Petronas F1 team? Natuurlijk zitten er twee Mercedes racewagens bij om zelf te bouwen. De rivalen gaan samen de strijd aan en proberen elkaar de loef af te steken in de bochten. Is er een pitstop nodig? De twee monteurs doen hun uiterste best de banden zo snel mogelijk te verwisselen. De garage heeft een echte krikfunctie en twee computers die precies bijhouden hoe de race verloopt. Wat een geweldige set!

  Laden...