Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
  • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Bezorging via PostNL
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Lego Ninjago kopen? Kijk in onze webshop!

Ontdek de wereld van ninja's, draken en tempels met LEGO Ninjago! Duik in de Oosterse wereld van draken en tempels met LEGO Ninjago. Lekker bouwen en spelen met het leukste LEGO met een Oosterse inslag! LEGO Ninjago gaat over de wereld van Ninjago, thuisbasis van zowel moderne steden en oude dorpen. Ninjago werd gemaakt door de eerste Master van Spinjitzu met behulp van de vier gouden wapens: het zwaard of Fire...

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LEGO Ninjago

Het thema gaat over de wereld van Ninjago, thuisbasis van zowel moderne steden en oude dorpen. Ninjago werd gemaakt door de eerste Master van Spinjitzu met behulp van de vier gouden wapens: het zwaard of Fire, de Nunchucks van bliksem, de Scythe van Quakes en de Shurikens van ijs. De vier had zoveel macht dat niemand alle vier met uitzondering van de meester zelf hanteren kon.

De meester had twee zonen, Garmadon en Wu, die bewaakten de wapens en verjoegen de naar de onderwereld, met inbegrip van de vier-armige skelet algemene Samukai. Na de dood van de eerste kapitein van de Spinjitzu, zijn zoon Garmadon werd vergiftigd door het gif van de grote verslinder en wilde met de gouden wapens Ninjago in zijn eigen boze wereld opnieuw te gebruiken. Echter, de jongere broer Wu vocht tegen Garmadon, en Garmadon werd verbannen naar de onderwereld, maar zwoer om op een dag terug te keren.

Wu verborg de wapens in verschillende delen van Ninjago en gaf de kaart aan zijn vriend en vroeg Kai's vader de kaart te verbergen. Echter de rust duurde niet lang,  Lord Garmadon versloeg Samukai, de voormalige generaal, en nam controle over het leger van Skulkin. Wu verenigde de vier jonge ninja's , Kai, Master of Fire, Jay, meester van bliksem, Cole, meester van de aarde en Zane, meester van ijs, om te strijden tegen het kwaad van Garmadon en zijn skelet leger om zo de vrede weer terug te laten keren in Ninjago.

  Laden...