Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Ninjago kopen? Kijk in onze webshop!

Lego Ninjago - de Oosterse Lego wereld

Duik met Lego Ninjago in de wereld van Oosterse tempels en ontdek de geheimen van ninja’s en draken. Met deze leuke Lego sets met een Oosterse inslag bouw en speel je aan een wereld van moderne steden en oude dorpen. Ninjago werd gemaakt door de eerste Master van Spinjitzu, met behulp van de vier gouden ninja’s en hun wapens: Kai met zijn vuur zwaard, Jay met zijn bliksem nunchucks, Cole met zijn scythe van Quakes en Zane met zijn shurikens van ijs. Met deze geweldige Lego Ninjago sets kan jouw kind zich urenlang vermaken met fantasie spelletjes en fantastische verhalen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lego Ninjago - Tempel van het ultieme wapen

Wil jij ook op zoek naar de tempel van het ultieme wapen? Ga dan samen met je vriendjes Kai, Nya, Cole, Zane, Lloyd, Jay en Jungle Garmadon op zoek naar het baken van de tempel en val het spannende gebouw binnen. Natuurlijk wordt dat een flink gevecht want de tempelwachters houden je direct tegen. Heb je die verslagen? Wees dan voorzichtig want je hebt de geheime ingang nog niet gevonden en overal liggen vallen en dynamiet, je wilt tenslotte niet terecht komen in de kerker of de hangende kooi. Met deze geweldige set zal jouw kind zich zeker vermaken. De leuke accessoires en mini figuurtjes maken het tot een levendig geheel waar flink wat fantasie aan te pas zal komen.

Lego Ninjago - Ultra Stealth Raider

Ben jij klaar om te vechten tegen de Meesters Yang, Chen en Eyezorai? Neem dan je superhelden mee in de Ultra Stealth Raider en vlieg je vijand tegemoet. Pas onderweg goed op voor de Chenosaurus want zijn wapens zijn ijzersterk. Kun je onderweg niet meer verder? Pak dan je tank uit en gebruik de sterke motor of de rupsbandmotoren. Binnen korte tijd ben jij de winnaar van dit spannende gevecht. Natuurlijk word je goed geholpen door je allerbeste vrienden en heb je de juiste wapens om de vijand te verslaan. Met deze geweldige Ninjago set ga jij je vast en zeker urenlang vermaken!

  Laden...