Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Nexo Knights kopen? Zoek door onze webshop!

Lego Nexo Knights

Ken je het oude kasteelthema van Lego nog? Lego Nexo Knights is het nieuwe fantasie verhaal dat is gebaseerd op dit oude thema. De Lego Nexo Knights uit Kighton strijden onder leiding van hun leider Clay tegen Jetro en zijn manschappen van lavamonsters. De moedige Aron gaat voorop in de strijd, beschermd door zijn schild en zijn zwaard van kracht. De verwende en rijke Lance gaat ten aanval op zijn paard, voorzien van een lans en wit pantser. Ook prinses Macy is van de partij. Samen met de andere Nexo ridders gaat ze de strijd aan tegen het kwaad op haar stoere motor met kanonnen. De sterke Axl die slecht tegen onrecht kan draagt zeker ook zijn steentje bij in de strijd.

Lego Nexo Knights - Knighton kasteel

Is jouw zoon of dochter een echte Nexo Knights fan? Dan mag het Knighton kasteel natuurlijk niet in de verzameling ontbreken. Het is een aardige investering, maar dit bijzondere kasteel garandeert urenlang speelplezier en een gelukkig kind en ook dat is altijd fijn. Het kasteel is met 1426 stukjes ontzettend uitgebreid en alleen al het opbouwen is een geweldige ervaring. Natuurlijk is het daarna fantastisch om vele uurtjes met dit kasteel te spelen. De vele bijgeleverde accessoires om te vechten en de minifiguren die de strijd aan willen gaan staan garant voor vele gevechten en spannende avonturen.

Lego Nexo - De Fortrex

Natuurlijk kent het Knight Kasteel met zijn bewoners ook vijanden en daar moeten de ridders van Knighton op voorbereid zijn. Ze beschikken daarom over de Fortrex, een enorm rollend voertuig annex kasteel waar de ridders zich kunnen verschansen. Daarvandaan kunnen ze natuurlijk ook vechten! Met de riddermotor en de Aero-Striker V1 gaan ze het gevecht aan en voorkomen ze dat het Boek des Kwaads veroverd wordt. De noppenschieters, schijvenschieters en dubbele laserkanon noppenschieters zorgen voor uren speelplezier. De stoere minifiguren, schilden, wapens en aanvallers maken het Fortrex onverslaanbaar.

Lego Nexo Knights - een uitgebreide collectie

Ook de Lego Nexo Knights serie bevat geweldige sets in verschillende prijsklassen. Natuurlijk is jouw kind niet alleen blij met de allergrootste sets en staan ook de kleinere sets garant voor uren speelplezier. De Rollende Gevangenis, Clay’s Falcon Gevechtsblaster en Axl's Rumble Maker bijvoorbeeld zijn altijd favoriet, net zoals de Stenen Kolos der Ultieme Vernietiging, Macy's Bot Drop Draak en de Heligoyle.

  Laden...