Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Minecraft kopen? Ontdek onze webshop voor LEGO Minecraft!

Lego Minecraft - voor jongens en meiden

Lego Minecraft, wat fijn dat het bestaat. Want welke jongen of meisje kent nu niet het geweldige computerspel Minecraft? Kinderen zijn er vaak uren zoet mee en dat is niet verwonderlijk, het spel blijft uitdagen en inspireren. Maar natuurlijk mag jouw kleine niet de hele dag op de computer en daarom is het slim om een leuke set Lego Minecraft aan te schaffen. Zo zal je kind niet langer zeuren en gaat het heerlijk verder spelen met Minecraft door de leukste sets te bouwen in Lego. Of je nu kiest voor een klein pakket of het grootste pakket dat verkrijgbaar is, vermaken zullen ze zich zeker met dit leuke Lego Minecraft.

Lego Minecraft - Het fort

Als je ooit met Minecraft hebt gespeeld weet je hoe geweldig het is ergens op de wereld te belanden en je eigen huis te moeten bouwen om jezelf te beschermen tegen zombies, golems en creepers. Het Fort van Lego Minecraft is een uitgebreide versie van zo’n eigengebouwde hut. Compleet met uitkijktorens en een kweekgebied voor voedsel is het een prachtige vesting waar je je kunt verdedigen met vuren en fakkels, kanonnen en je eigen gouden harnas. Natuurlijk gebruik je je houten, stenen, ijzeren of diamanten zwaard als je de strijd aangaat met de griezels. Je vriendjes helpen je heel graag mee!

Lego Minecraft - Het Oceaanmonument

In de oceanen van Minecraft bevinden zich verborgen monumenten of tempels, die schatten bevatten die je alleen maar te pakken kunt krijgen als je een betoverd drankje hebt gedronken. En natuurlijk gaat dat ook niet helemaal vanzelf, want de oude bewaker met zijn wapen met veermechanisme is gevaarlijk en de hendel waarmee de schatkamer geopend kan worden is verstopt. De betoverde spons zorgt ervoor dat hij al het water opzuigt, zodat je snel het monument in kunt lopen. Deze geweldige set zal veel geweldige speelmomenten opleveren. Met 1122 onderdelen ben je lekker lang bezig met het bouwen van je eigen fort!

Eindeloos speelplezier met Lego Minecraft

Lego Minecraft is ontzettend uitgebreid en bevat de leukste sets met alle mogelijkheden van het gelijknamige computerspel. Je kunt je eigen jungletempel bouwen, een heksenhut, een paddenstoel eiland of een jungle boomhut en nog heel veel andere leuke sets. Wil je het liefst meer dan eenn set of kan je kind niet kiezen? Dan is de Lego Minecraft crafting box een geweldige optie. De doos bevat 717 stukjes waarmee je kunt bouwen, verbouwen en combineren met je favoriete figuren en voorwerpen.

  Laden...