Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop LEGO Junior kopen? Bekijk onze webshop!

Lego Junior, voor de (niet meer zo heel) kleintjes

Is jouw kleintje al te groot voor Duplo, dan is Lego Junior een geweldig idee. Junior is een versie tussen Lego Duplo en de standaard lego stenen in. Het is gemaakt voor kinderen die al wel graag meer willen dan die hele grote stenen van duplo maar ook nog niet zo heel goed kunnen bouwen met de steentjes uit de lego pakketten. Ook deze sets zijn natuurlijk lekker kleurrijk en het fijne is, de blokjes sluiten aan bij de gewone Lego pakketten. Lego junior is nog steeds voorzien van de wat grotere elementen. Daardoor kan je kind toch een set in elkaar zetten zonder om jouw hulp te vragen. Meestal bevatten ze niet meer dan 150 onderdelen, hoewel er een paar zijn met 300. Er zijn sets voor jongens en meisjes.

Lego junior voor jongens

De serie van Lego Junior bevat veel leuke pakketten waar jongens hun hart even heerlijk mee kunnen ophalen. Pakketten met hun favoriete helden zoals Batman en Spiderman, maar ook Ninjago en Cars zijn populaire pakketten waar ze zich uren mee kunnen vermaken. Er zijn diverse leuke sets in verschillende prijsklassen en ook dat is fijn, want zo is er voor ieder wat wils. Waar je ook voor kiest, jouw zoon, kleinzoon, vriendje of neefje is hier gegarandeerd heel blij mee. Want welke jongen is nu niet gek op auto’s, brandweer, politie en spannende avonturen beleven?

Lego junior voor meisjes

Ook voor meisjes heeft Lego Junior veel moois in petto. Of jouw dochter nu van prinsessen en sprookjes houdt of liever speelt met de politie, brandweer of de leuke boerderij pakketten, vervelen zal ze zich in ieder geval niet. Laar haar een heerlijke strandvakantie beleven met haar beste vriendinnen Andrea en Stephanie of neem haar mee in de koets van Assepoester. Laat haar samen met Mia spannende avonturen beleven op de boerderij of misschien wil ze liever spelen in de boshut met Sneeuwwitje. Heb jij een hele stoere meid in huis? Misschien wil ze dan wel griezelen met de Lego Junior Haaienaanval!

  Laden...