Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
  • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Bezorging via PostNL
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

LEGO Friends kopen? Kijk in onze webshop voor LEGO Friends!

LEGO Friends is er speciaal voor meisjes, ook deze sets zijn bij Zippytoys verkrijgbaar. Samen spelen met Mia, Emma, Andrea, Stephanie en Olivia in hun eigen LEGO Friends stad, Heartlake City. Ontdek zelf de plekken in deze stad waar je naar toe wilt. Bouw met LEGO Friends een school of een grote manege, ga aan de slag met de LEGO Friends Dierenkliniek, steeds weer komt LEGO Friends met nieuwe bouwsets op de markt. Hoe groot is jouw stad inmiddels?

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LEGO Friends

LEGO Friends zijn LEGO sets welke speciaal gericht zijn op meisjes in de leeftijd van ca. 6-12 jaar. De serie combineert klassiek LEGO bouwspeelgoed met handelingen en verhalen uit het hedendaagse leven. LEGO Friends is bedacht rond vijf goede vriendinnen die elk een eigen, unieke persoonlijkheid hebben en die wonen in de mooie stad Heartlake City.

Heartlake City wordt bewoond door de familie, kennissen van de meiden en natuurlijk ook door allerlei dieren die moeten worden verzorgd. Er zijn winkels, restaurants en vakantiebestemmingen om te bezoeken en uiteraard ook huizen waar de vriendinnen in wonen met hun ouders. LEGO Friends bevatten leuke accessoires en originele details die de fantasie stimuleren zodat er urenlang mee gespeeld kan worden. LEGO Friends biedt lang, leuk en fantasievol speelplezier met de vijf beste vriendinnen in hun kleurige wereld vol lieve dieren en prachtige details.

Voor LEGO Friends zijn er de LEGO poppetjes bedacht, deze kunnen de kinderen zelf aankleden, zijn op verschillende manieren te combineren, de elementen passen ook bij andere LEGO bouwstenen.

  Laden...