Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

LEGO Friends kopen? Kijk in onze webshop voor LEGO Friends!

Lego Friends, vrienden voor het leven

Heb jij een vrolijke dochter van 6 tot 12 jaar en wil je haar verrassen met een geweldige Lego Friends set? Ze zal het fantastisch vinden leuke avonturen te beleven met Mia, Emma, Andrea, Stephanie en Olivia in hun eigen Heartlake City. Hier vind je de leukste sets om elke dag weer te spelen met de vele leuke en bijzondere locaties die voorkomen in een stad. Dit heerlijke bouwspeelgoed vindt plaats in het alledaagse leven van een geheel eigen wereld vol vrienden, familie en bevat duizend-en-één leuke dingen die ze samen kunnen beleven.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lego Friends - Heartlake Hotel

In deze leuke serie mag een hotel natuurlijk niet ontbreken. Het Grand Hotel in Heartlake City is een kleurrijke speelset waar je je droom-zomervakantie door kunt brengen. Je kunt het zelf in elkaar zetten en de modulaire opbouw zorgt ervoor dat je het hotel steeds weer totaal anders in kunt richten. Zo is spelen met je Lego Friends Grand Hotel helemaal leuk! Het hotel heeft diverse leuke functies en accessoires en twee verdiepingen. Het is ingericht met een zitgedeelte, receptie, een éénpersoons- en tweepersoonsslaapkamer met badkamer, kaptafel en balkon, een dakterras met zwembad, een terras en natuurlijk een taxi die gasten ophaalt en wegbrengt. Dat worden vele leuke uurtjes spelen!

Lego Friends - Pretpark Achtbaan

Is jouw kind gek op de Efteling, Duinrell, Slagharen of een ander geweldig pretpark? Dan is het natuurlijk superleuk om ook thuis te kunnen spelen met een pretpark en de allerleukste vriendjes van Lego Friends. Natuurlijk draait het reuzenrad echt, kunnen de friends lekker gillen als ze vallen met de valtoren en krijgen ze in de achtbaan een koplamp op hun hoofd die de hele rit verlicht. Dit leuke pretpark heeft een toegangspoort met echte kaartjes en je kunt er popcorn, een hotdog of een stuk watermeloen eten. Je kind zal genieten van de avonturen van Emma, Andrea, Matthew en Naya in misschien wel het leukste pretpark van Nederland.

Lego Friends - Heartlake Paardrijclub

Een ander populair product van Lego Friends is de Heartlake paardrijclub. Als jouw kind het liefst bij de paarden gaat wonen en elke dag droomt over haar eigen paard is een eigen manege natuurlijk goud waard! Deze leuke paardrijclub-set is volledig ingericht met een stalgebouw van twee verdiepingen, een draaibare oefenmolen, in hoogte verstelbare hindernissen, een verzorgingsplek en een eet- en drinktrog. Uiteraard ontbreken de paarden niet: Mia en Stephanie dragen paardrijkleding en zitten op de rug van hun twee prachtige paardevrienden. In de stallen vind je een verkleedruimte met een display voor trofees en een cafetaria. Maar misschien nog wel het leukst: ruiterhelmen, teugels, zadels, paardendekens, borstels, kammen en een emmer, hooivork en voedsel voor het paard.

Lego voor meisjes? Lego Friends!

  Laden...