Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop Lego Elves kopen? Kijk in onze LEGO Elves webshop!

Lego Elves, een prachtige magische wereld

Ken je Lego Elves al, de nieuwe serie van Lego? Het mensenmeisje Emily heeft van haar oma een amulet gekregen waarmee ze door een magische poort kan kruipen naar Elvendale. Haar zusje achtervolgt haar stiekem en samen beleven ze de spannendste avonturen met elfen, draken, goblins en magische krachten. De leuke filmpjes en spelletjes-app van Lego over de vele spannende avonturen in Elvendale zijn leuk, maar de Lego sets bieden uren speelplezier voor meisjes die gek zijn op deze leuke nieuwe elfen serie. Laat jouw dochter, nichtje of kleindochter de leuke elfenvriendjes vergezellen op fantasierijke avonturen en haar eigen Elvendale nabouwen met de vele leuke Lego Elves sets. Ze zal het geweldig vinden!

Lego Elves - Ragana’s magische schaduwkasteel

Natuurlijk mag in deze leuke serie het magische schaduwkasteel van Ragana niet ontbreken. Help de elfen Aira en Naida het kasteel in te sluipen om het gevecht aan te gaan met Ragana en het koninklijke drakenei te stelen. Natuurlijk is de heks haar toverdrankjes al aan het prepareren en liggen er overal valstrikken, maar zou het lukken haar in de kerkers te gooien? Alleen met hulp van mensenkinderen kunnen de elfen winnen en snel weer terugkeren naar hun eigen wereld, natuurlijk in het bezit van het drakenei. Welk meisje helpt hen de heks te overmeesteren, misschien jouw dochter?

Lego Elves - Ontsnapping uit het Fort van de Goblinkkoning

Emily is haar zusje kwijt en gaat haar redden uit het fort van de gemene goblin koning. Natuurlijk probeert de goblin koning direct haar amulet te stelen zodat hij de mensenwereld kan betreden en heerser wordt over twee werelden. Gaat het zover komen? Waarschijnlijk wil jouw mensenkind Emily wel helpen haar zusje Sophie te redden uit het enge goblinfort met vleesetende planten, een schietende katapult en bungelende kooi. Gelukkig heeft emily haar vlot bij zich met enterhaak. Samen sluipen ze langs de goblin om Sophie te redden. Dat zal vast wel lukken!

Lego Elves - Koninginnendraak Redding

De drakenkoningin is gevangengenomen door de elfenheks Argana en Emily en Azari proberen haar te redden uit de kasteeltoren. Helaas is Dusti de sluwe vos daar en ligt er een grote lavakuil. De drakenkoningin is vastgeketend en kan niet weg. Welk mensenkind gaat Emily en Azari helpen de draak te redden en weg te vliegen? Misschien lukt het met het verborgen groene kristal en de sleutel die is verstopt in de slaapkamer van de vos. Alleen dan kunnen Emily en haar elfenvriendin op de rug van de draak terugvliegen naar Evendale.

  Laden...