Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Lego Duplo kopen? Ruim aanbod!

Lego Duplo

Zoek je een leuke Lego Duplo set voor je zoon of dochter? Wij hebben een uitgebreid aanbod met de leukste bouwdozen voor kinderen tussen 1,5 en 5 jaar oud. Lego Duplo is een uitdagende bezigheid waar kinderen veel van kunnen leren. De bouwstenen, die twee keer zo groot zijn dan de “normale” legostenen, zijn eenvoudig in gebruik en hebben leuke primaire kleuren. Kinderen die nog te klein zijn voor lego kunnen hiermee heerlijk genieten van een bouwspel zonder gevaar te lopen op het inslikken van kleinere onderdelen. Met hun kleine handjes kunnen ze bovendien heerlijk bouwen en hun fijne motoriek verbeteren.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lego Duplo mogelijkheden

Lego Duplo heeft veel verschillende mogelijkheden tot het bouwen van de mooiste sets. Of je nu kiest voor een kleinere set om cadeau te geven tijdens een kinderfeestje of een uitgebreide set aanschaft voor een bijzondere gelegenheid, het resultaat is altijd veel plezier en een prachtig bouwwerk. Kinderen vinden het niet alleen leuk om te spelen met Lego Duplo, op het eindresultaat zijn ze altijd reuze trots! Heerlijk om naar te kijken en samen met je kindje van te genieten.

Leuke Lego Duplo sets

Kies jij een set met een brandweertruck, vrachtwagen of politiepatrouille of ga je voor een set met een vliegtuig of trein? Hoe geweldig is het voor je kleine om een prachtige verzameling aan te leggen van de leukste vervoersmiddelen? Als jij liever kiest voor een natuurlijker optie zoals een Wildlife gebied, een boerderij, jungle of bos kan dat natuurlijk. Ook daar kan je kindje uren zoet mee zijn. Waar je ook voor kiest, er zijn talloze geweldige Lego Duplo sets voor ieder budget waar je kind zich urenlang mee kan vermaken.

Lego Duplo is leerzaam

Lego Duplo is niet alleen ontzettend leuk voor je kind, maar ook enorm leerzaam! Lego Duplo stimuleert allerlei leerprocessen waardoor kinderen spelenderwijs van alles leren. Zo wordt ruimtelijk inzicht bevorderd, wordt de hand-oog coördinatie gestimuleerd en wordt de fijne motoriek verbeterd. Je kind leert problemen op te lossen en ontdekt bovendien hoe leuk het is om creatief te zijn. Dat bevordert allemaal het zelfvertrouwen en daarmee is Lego Duplo een heerlijke manier om te leren!

  Laden...