Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Lego Disney Princess kopen? Ontdek onze webshop!

Lego Disney Princess

Heb jij al kennis gemaakt met Lego Disney Princess? Als je een meisje hebt thuis dat dol is op prinsessenverhalen zal ze haar hart op kunnen halen met het naspelen van de leukste sprookjes en Disney films. Vaiana, Ariel, Elsa en Anna beleven spannende avonturen in hun prachtige kastelen en dragen de mooiste kleding naar het bal, in de koets of bellen spannende avonturen op reis op de oceaan. Laat je dochter, nichtje of kleinkind die eindeloze avonturen meebeleven en geef haar een prachtige set van Lego Disney Princess. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn!

Lego Disney Princess

Lego Disney Princess - Het kasteelfeest in Arendelle

Natuurlijk kent jouw dochter de film Frozen. Misschien heeft ze die zelfs al meerdere keren gezien. In dit geweldige kasteel uit Frozen wordt een geweldig feest gevierd en Elsa, Anna, Olaf de sneeuwman en drie mini sneeuwpoppen zijn natuurlijk van de partij. In de huiskamer liggen de cadeautjes, de verrassingstaart, cupcakes, glazen en bekers al klaar om te proosten. Elsa en Anna knappen zichzelf nog even op voor de kaptafel in de slaapkamer en trekken hun mooiste jurk aan. Natuurlijk ontbreekt de ijszaal van Elsa niet en is er een glijbaan op het dak waarmee je zo de tuin in roetsjt. Dat is pas echt genieten!

Lego Disney Princess - Vaiana’s Oceaanreis

Wie kent er niet die geweldige Disney film waarin Vaiana een Oceaanreis maakt om de wereld te redden? Laat jouw dochter, kleindochter of nichtje de lange zeereis meebeleven en het hart van Te Fiti terugbrengen waar het thuishoort. Met de sterke kompaan Maui en de grappige haan HeiHei gaan ze op reis met een catamaran en beleven ze spannende avonturen. Onderweg ontmoeten ze de gemene Kakamora die proberen het hart van Te Fiti te stelen. Gelukkig hebben ze een sterrenkaart en vinden ze de juiste weg terug naar het eiland dat direct weer groen en vreedzaam wordt als ze arriveren.

Lego Disney Princess - Ariel en de toverspreuk

Is jouw dochter helemaal verliefd op de kleine zeemeermin? Dan zal ze vast dolgelukkig zijn met deze leuke set van Ariel. Met het openschuiven van de glazen deur betreed je de grot van Ursula waar een kaptafel en schelpstoel staan en natuurlijk de scheepskist, het scheepsroer en de schuilplaats van Botje. Deze geweldige set bevat een draaibaar voetstuk met benen voor Ariel, een kristallen bol, flesjes toverdrank, Ursula’s halsketting en nog veel meer leuke accessoires. Geweldig om de film na te kunnen spelen en vele andere spannende avonturen te beleven!

  Laden...