Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Lego Creator kopen? Bekijk onze LEGO Creator webshop!

Lego creator, geweldig om te bouwen

Heb je een al wat ouder kind of een slimme meid of jongen thuis, dan ken je Lego Creator vast al wel. Deze geweldige pakketten zijn speciaal gemaakt voor kinderen die meer willen dan alleen maar spelen met lego en ook echt aan de slag willen gaan met prachtige creaties. Elke set bevat voldoende stenen voor drie verschillende ontwerpen die met behulp van een handleiding in elkaar kunnen worden gezet. Een geweldige uitdaging om te doen, maar ook iets om ontzettend trots op te zijn als je klaar bent want de modellen zijn fantastisch. Van auto’s tot helikopters en huizen tot dinosaurussen, er is een ruime keuze, de sets zijn uitgebreid en altijd leuk om te maken. Dat worden vele gezellige avondjes bouwen met Lego Creator!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Drie in creaties Lego Creator

Koop je een Lego creator set, dan betaal je misschien net iets meer (hoewel dat ook reuze meevalt) maar dan heb je wel gelijk drie verschillende modellen die allemaal echt totaal van elkaar verschillen. Zo koop je met een set niet één auto om te bouwen maar gelijk drie en je verrast zo je kind niet met één bijzonder bouwwerk maar met drie verschillende dingen om te maken. Deze leuke sets staan garant voor uren bouwplezier. De instructies zijn ontzettend gedetailleerd maar wel groot uitgebeeld in tekeningen in plaats van omschrijvingen. Wel zo handig als je kind nog niet goed kan lezen maar wel perfect kan bouwen. Een kind kan de was doen!

Lego Creator

Ga je binnenkort op vakantie en wil je graag eens iets anders meenemen voor je kind dan altijd maar die tablet? Is het weer buiten koud en nat en wil je dat je zoon of dochter deze keer niet achter de televisie verdwijnt? Dan is een lego creator set ideaal. Iedere set is fantastisch om te bouwen en de instructies zijn zo duidelijk dat elk kind de sets volledig zelfstandig in elkaar kan zetten. Of je nu een zoon of dochter hebt, er is keuze genoeg voor allebei en ze zijn gegarandeerd een succes. Let wel op; de sets hebben drie modellen per doos maar als je een ander model wilt maken moet het vorige wel weer eerst uit elkaar gehaald worden. Goed om te weten als je meerdere kinderen hebt!

  Laden...