Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
  • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Bezorging via PostNL
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Lego Creator kopen? Bekijk onze LEGO Creator webshop!

Door LEGO Creator kunnen kinderen vrijwel onbeperkt creaties van voertuigen, gebouwen maken. Dankzij de 3 in 1 pakketten maken de kinderen eenvoudig de  verschillende LEGO bouwwerken, dus hou jij ook zo van bouwen met LEGO? Dan is LEGO Creator er voor jou! Kortom: drie keer zoveel bouwplezier per pakket met LEGO Creator van Zippytoys!

LEGO Creator

LEGO Creator Expert is speciaal op de markt gebracht  voor de ervaren bouwers, van tieners tot volwassenen. Voor LEGO Creator expert dien je over een aanzienlijke hoeveelheid ervaring  beschikken om deze bouwwerken te kunnen volbrengen. Creativiteit, verbeeldingskracht spelen hierbij een zeer grote rol.

Hoe moeilijker het bouwproces is, des te trotser de bouwer kan zijn op de zelfgebouwde modellen van beroemde gebouwen, auto's, vliegtuigen, treinen, winterlandschappen met kerststemming of zelfs een kermisattractie zoals een reuzenrad.

LEGO Creator is ontwikkeld door de Deense speelgoedfabrikant LEGO waarbij de nadruk ligt op het bouwen van modellen, minder op speelbaarheid. De eerste sets zijn wel overwegend op dezelfde schaal gemaakt als die van de Legomannetjes. Bij de complexere sets zitten veel blokjes en onderdelen die niet in de standaard sets te vinden zijn

  Laden...