Zippytoys: hét enige online warenhuis voor kinderen, jeugd, ouders, scholen en verenigingen
 • Voor 17.00 uur besteld morgen in huis*
 • Verzendkosten vanaf € 3,95
 • 14 dagen retourrecht
 • Bezorging via PostNL
 • Extra voordeel vanaf € 30,-
 • Ook voor grotere aantallen

Lego City kopen? Bekijk dan onze LEGO City webshop!

Met Lego City van Zippytoys bouw je met LEGO bouwstenen je eigen stad. In ons assortiment hebben we onder andere politiebureaus, brandweerkazernes, treinen, musea, diepzeesets, ruimtevaart en allerlei soorten voertuigen. Alleen voor de echte Lego City bouwvakkers!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

LEGO City

LEGO City is een serie van LEGO-sets rond het thema van een stad. In de serie LEGO City zitten typische sets rond de thema's politie, brandweer, medische hulpdiensten, bouw, diensten, luchthaven, etcetera.

LEGO City gebruikt een aantal aspecten van het dagelijks leven door het maken van herkenbare LEGO CITY modellen waarmee een stad vol actie, humor en avontuur kan worden gebouwd. Alle bekende thema's zijn vertegenwoordigd, van politie en brandweer tot verschillende voertuigen, karakteristieke gebouwen waarmee uren kan worden gespeeld. Het aanbod van  de LEGO City producten, de grote variatie spreken tot de verbeelding. LEGO City biedt een wereld van vrijwel onbegrensde variatie en kostelijke speelmogelijkheden.

LEGO city werd in 1978 voor het eerst op de markt gebracht, sinds de introductie van dit thema is het onder verschillende namen op de markt gekomen onder andere als Legoland, LEGO Town, LEGO World CITY.  In 2005 werd de naam LEGO City op de markt gebracht. 

Ook verschenen er 2 videogames van LEGO City, LEGO City undercover en The chase begins.

  Laden...