Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Lego City speelgoed kopen? Bekijk dan onze LEGO City speelgoed!

De leukste Lego City sets vind je hier

Is jouw kind gek op avonturen? In Lego City beleeft het eindeloze spannende gebeurtenissen met de leukste sets op het gebied van transport, rampenbestrijding en het drukke stadsleven. Zo kan jouw zoon of dochter het leven in de stad op geheel eigen manier meebeleven en vele speeluurtjes genieten. Met de bouwstenen van Lego bouw je je eigen stad vol leuke gebouwen, bezienswaardigheden, musea, politiebureaus, brandweerkazernes en alle andere zaken die in de stad te vinden zijn. In de stad gebeuren natuurlijk ook veel spannende dingen met treinen, luchthavens, busstations en havens. Kortom, Lego City is een heerlijke plek vol speelplezier waar ieder kind van geniet!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het leuke Lego City leven

Er is iedere dag wel iets leuks te beleven in Lego City. Wil jij ook een inwoner worden van deze bijzondere stad? Bedenk dan waar je wilt wonen, waar je gaat werken en wat je in je vrije tijd wilt doen. Bouw je eigen wereld in een stad vol actie, humor en avontuur met de leukste thema's uit het dagelijks leven. Natuurlijk ga je met de Lego City trein naar het centrum en beleef je veel plezier in het park. Daarna vaar je met de veerpont over of neem je de auto en rijd je over de weg. Of ga je liever met het vliegtuig op vakantie om op het strand in aanraking te komen met de kustwacht, die patrouilles uitvoert met een reddingswatervliegtuig? Wat je ook doet, je komt ogen en oren te kort in het geweldige stadsleven.

Lego City Jungle

Wil je een dagje spannende avonturen beleven in de jungle? Ga dan op stap met de Jungle Buggy en bezoek de onderzoekslocatie of het mobile laboratorium. Ga op een missie met een Lego City halfrups voertuig of laat je redden door het reddingsvoertuig. Ga op onderzoek uit en rijd met de onderzoekstruck naar de vulkaan onderzoeksbasis. Rijd een dagje mee met de jungle vulkaan crawler, vaar een stukje mee met de raceboot en overnacht in je eigen caravan die je de volgende ochtend met een busje meeneemt naar een nieuw avontuur. Avonturen genoeg om te beleven bij de leukste wereld van Lego!

Wat is LEGO City?

  Laden...