Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Lego Batman kopen? Bekijk onze online webshop!

Lego Batman Movie

Is jouw kind gek is op superhelden? Dan zijn de Lego Batman sets geweldig om cadeau te doen. Batman bestrijdt ’s nachts de misdaad in Gotham City en vecht tegen schurken en boeven. Met zijn riem vol grijphaken en Batarangs en een grot vol stoere voertuigen gaat hij de strijd aan met de vijanden van de stad, helemaal alleen. De avonturen van Lego Batman Movie zijn voor ieder kind fantastisch om na te spelen maar het is natuurlijk ook heerlijk om zelf spannende verhalen te verzinnen waarin Batman de hoofdrol speelt. Als je echt een leuk cadeau wilt geven waar dankbaar mee gespeeld wordt, bekijk dan eens de vele leuke Lego Batman Sets uit ons assortiment.

LEGO Batman

Lego Batman Batmobile

De beste manier om de misdaad in Gotham City te bestrijden is natuurlijk met de Batmobile. De racemodus en monstertruckmodus van dit geweldige voertuig zorgen ervoor dat Batman overal komt. De noppenschieters en het Batman Merch wapen zorgen ervoor dat je alle boeven direct verslaat. Wil je extra sensatie? Dan is het inschakelen van de ultieme Batmobile een geweldige actie. Door de Batmobile in vieren te splitsen krijg je vier voertuigen: de Batmobile, de Batcycle, de Batwing en de Bat-Tank. Daarmee geef je iedere schurk een les die hij nooit meer vergeten zal!

Lego Batman Batwing en De Scuttler

Ook gevechten uit de lucht gaan Batman goed af. Samen met Robin neemt hij plaats in de cockpit van de Batwing en gebruikt hij zijn vuurwapens en schijfschieters om boeven te bestrijden. Moet hij landen? Dan haalt hij de auto uit de laadruimte van de Batwing en neemt hij de boef direct gevangen. Ook met de Scuttler gaat Batman direct het duel aan met zijn noppenschieters en verborgen jetpack. De boeven vangt hij natuurlijk met de netschieter van de Scuttler. Met deze spannende luchtvaartuigen kun je eindeloos spelen en vechten. Gebruik je fantasie en je beleeft de mooiste avonturen!

De leukste sets van Lego Batman

Met de diverse sets van Lego Batman kun je eindeloos variëren en ben je vele middagen zoet. Ga het gevecht aan met The Riddler Racer, de Duistere Low Rider of the Killer Croc Monstertruc of bestrijd een Giftruckaanval van Bane of Angstaanval van Scarecrow. Overmeester superschurk Clayface en ontmantel de bom die de Joker heeft geplaatst tijdens een ballonvlucht. Schakel catwoman uit na haar juwelenroof en val aan met de batarangs van Batgirl. Dat worden avonturen om nooit meer te vergeten!

  Laden...