Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

Goedkoop LEGO kopen? Bekijk het goedkoopste LEGO in onze online speelgoedwinkel!

LEGO speelgoed voor iedereen

LEGO, wie heeft er geen herinneringen aan? Of je nu terugdenkt aan die eerste LEGO doos die je met Sinterklaas kreeg of de pijn van een nachtelijke ontmoeting tussen je voetzool en een legosteentje. Iedereen kent LEGO speelgoed. Je kunt er alles mee bouwen wat je wilt en er daarna eindeloos mee spelen. Er is geen speelgoed dat de fantasie van je kinderen zo prikkelt en waarmee ze tegelijkertijd zo veel leren.

Bekijk de digitale LEGO brochure met het volledige LEGO aanbod.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het grootste assortiment LEGO bekijk je bij Zippytoys

Geconcentreerd pakt je kleine ventje twee LEGO Duplo blokjes. Vandaag gaat het hem lukken om ze goed op elkaar te krijgen. Iets verderop bouwt zijn zusje een LEGO Duplo dierentuin met een treinbaan. Dan kunnen alle kindjes vanuit de trein de dieren zien. Duplo is goed voor de motoriek van je kindje en prikkelt de fantasie. Ieder speelmoment is anders en het verveelt nooit.

LEGO City en LEGO Friends

LEGO City de stad waar alles kan. Met je zoon bouw je de wolkenkrabber van je dromen, je dochter is lid van de LEGO City Brandweer en samen leggen jullie straten aan. En ligt daar nu een vliegveld midden in de stad? Met LEGO Friends heeft je dochter vijf nieuwe vriendinnen waar ze allerlei avonturen mee beleeft. De poppetjes, de bouwpakketten en de accessoires zijn tot in detail uitgewerkt. Ze beginnen de dag in de LEGO Friends Sporthal om 's middags lol te maken in het LEGO Friends Pretpark. 's Avonds gaan ze weer naar hun eigen huizen. LEGO Friends biedt urenlang leuk en fantasievol speelplezier.

Film naspelen met LEGO

Met LEGO Star Wars bouwt je zoontje de coolste ruimteschepen, waarmee hij op avontuur gaat in zijn zelfgebouwde melkwegstelsel. Tussendoor helpt hij de LEGO NEXO KNIGHTS om hun koninkrijk te verdedigen tegen de steenmonsters en speelt hij een scène van de LEGO Batman Movie na. Hij is er maar druk mee. Gelukkig krijgt hij af en toe hulp van zijn zusje met haar LEGO Super Heroes.

Technisch lego voor volwassenen

Kun jij als vader ook bijna niet wachten tot je kinderen oud genoeg zijn voor technisch LEGO? Samen met je zoon bouw je de meest geavanceerde constructies en je dochter krijgt het na lang knutselen voor elkaar om de Emmerwiel Graafmachine te laten werken. De bouwpakketten met complete tandwielsystemen en stuurmechanismen zorgen voor flinke uitdagingen.Het moment dat alles werkt, is magisch. LEGO Technic is voor echte bouwfanaten.

Online LEGO kopen bij speelgoedwinkel

LEGO kopen doe je bij Zippytoys. Simpelweg omdat je hier alles vindt. Je hoeft niet verschillende online speelgoedwinkels af te struinen om het juiste LEGO speelgoed te vinden. Van LEGO Classics waar je alles mee kunt bouwen wat je maar kunt bedenken tot complete sets van LEGO Creator of LEGO Ninjago en zelfs LEGO dekbedden, Zippytoys heeft een complete LEGO Shop.

  Laden...