Zippytoys: De speelgoedwebshop van Nederland!

De leukste lampionnen kopen? Kijk in onze webshop voor meer!

Lampionnen

De mooiste lampionnen voor ieder feest

Ben jij gek op lampionnen en zoek je bij ons een aantal gezellige exemplaren voor in huis? Is het binnenkort Sint Maarten of Halloween en wil je graag een hele bijzondere lampion aanschaffen voor je zoon of dochter, met een lampionstok erbij? Wij hebben de leukste en meest originele lampionnen voor jong en oud. Geef je binnenkort een tuinfeest of organiseer je een ander leuk feest waarbij je je huis feestelijk wilt versieren? Ook dan hebben wij de leukste lampionnen en lampionsnoeren waarmee het gegarandeerd supergezellig wordt.

  • Bollampion Stippen

    Een mooie lampion met een stippen print, Leuk om op te hangen in je slaapkamer, tijdens feestjes of ...
    € 1,79

  • Bollampion Disco

    Een mooie lampion met een disco print, Leuk om op te hangen in je slaapkamer, tijdens feestjes of om...
    € 1,79

Lampionnen voor kinderen

Doet jouw kind binnenkort mee aan een lampionnenoptocht? Kies dan een heel mooi exemplaar uit en je kind zal er nog lang aan terugdenken. Kinderen vinden lampion optochten altijd fantastisch, het is natuurlijk ook heel bijzonder om in het donker op straat te lopen met een verlichte lampion in je hand. Voor kinderen hebben wij geweldige lampionnen in diverse kleuren en vormen. Wil je echt iets bijzonders geven? Kies dan voor een dieren lampion van een kikker, leeuw, haai, tijger of olifant. Ook onze leuke piraten of voetbal lampionnen of die met camouflage strepen, prinsessen lampionnen of die van Mega Mindy of Frozen zijn altijd favoriet.

Gekleurde lampionnen voor jong en oud

Ben je zelf een enorme fan van lampionnen om sfeer in je huis mee te creëren, dan vind je gegarandeerd mooie en bijzondere lampionnen waar jij helemaal blij van wordt. Onze fantasie lampionnen bijvoorbeeld, rechte of ronde lampionnen of treklampionnen zijn erg in trek. En wat dacht je van onze bollampion met stippen, cirkels, strepen of discorondjes? Daar heb je helemaal geen feestje voor nodig! Ook onze originele China Delight lampionnen zijn ontzettend leuk. Geweldig voor een feestje of om zomaar op te hangen, allemaal dezelfde of juist een combinatie van diverse lampionnen.

Lampionsnoeren

Ben je op zoek naar lampionsnoeren voor een feestje binnen of juist voor buiten in de tuin? Ook dan kun je bij ons verschillende soorten lampionsnoeren vinden. Ons solar lampionsnoer bijvoorbeeld dat zichzelf oplaadt als je het in de tuin laat hangen. Of een lichtslang met diverse leuke LED lampionnetjes in vrolijke kleuren. Wil je er een echt heel gezellige boel van maken? Dan is onze lampionslinger voor een gezellige Summerparty een geweldig idee, samen met de vrolijke USA Party lampionslinger. Zo wordt je feest gegarandeerd een hit!

  Laden...