Online Speelgoedwinkel Zippytoys: online speelgoed kopen in De speelgoedwebshop!
  • Voor 21:00 uur besteld morgen in huis*
  • Verzendkosten vanaf € 3,95
  • 14 dagen retourrecht
  • Extra voordeel vanaf € 30,-
  • Ook voor grotere aantallen

Kookboek kopen? Kijk snel in onze webshop!

Kookboeken

Koken. In de keuken. Of buiten op de bbq. Voor de picknick of voor die grote verjaardag. Juist om de weegschaal te laten lachen of je buik gewoon te vertroetelen. Jezelf trakteren is ook heel belangrijk. Heerlijk om recepten uit te pluizen, boodschappen te doen de oven voor te verwarmen, je fanatsie te gebruiken en kijken in de oven tot er verandering in komt als hij bijna klaar is... Maar in de zomer de heerlijkste smoothies op je eigen terras met de zon in je gezicht en een rietje in een glas....Dat zie je ook zo zitten, toch...Kookboeken

Kinderkookboeken, gezonde recepten, kindertaarten: koken met kinderen is leuk

Tussen een grote wolk bloem zie je een trots koppie met chocoladewangetjes. Het beslag is getest en nu gaat de eerste cake van je zoontje de oven in.

De eerste drie verjaardagen heb je je dochtertje verrast met een Woezel & Pip taart, een dierentuintaart en een Mickey Mouse taart. Nu staat ze naast jou een prinsessentaart te bakken. Dat is nog eens genieten! In het boek ‘Schitterende kindertaarten’ staan de mooiste taartontwerpen en de recepten zijn gemakkelijk samen met je kinderen te maken.

Het is niet altijd gemakkelijk om je kindje gezond te laten eten. Je zoontje trekt zijn neusje op voor broccoli en je dochtertje filtert vakkundig de worteltjes uit haar groentesoepje. Wat nu als je ze zelf laat koken? Koop eens een kinderkookboek met gezonde recepten, zoek een keer per week een receptje uit en ga samen aan de slag. De kans is groot dat je kindje het zelfgemaakte eten wel lekker vindt.

Heb je even genoeg van de kinderrecepten? Kies dan een van de kookboeken voor volwassenen uit. Van basiskookboeken tot de lekkerste finger food recepten en een handig notitieboekje, met de kookboeken van Zippytoys zet jij gemakkelijk de lekkerste maaltijden op tafel.

  Laden...